Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA VAM ZA ONO SINOĆ !! MISLIM DA NISTE NI SVJESNI KOLIKO STE USREĆILI PRAVE BOSANCE I HERCEGOVCE !!
@šošon Ne rise. Ko fol ti sad obrazovan, mogao si to reći na bosanskom. Sport je jako bitan za jednu naciju, ako misliš suprotno onda mi objasni zašto se toliko ulaže u sport širom svijeta,sport pokazuje sposobnost jednog naroda,kroz sport se afirmiraju mladi,oblikuje svijest jednog naroda. Pobjede reprezentacije preslikavaju se u individualne pobjede svakog pojedinca koji čini to društvo.
upravo tako, nevjerovatno je kako je cijela Bosna i Hercegovina reagovala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osim Sušića, u glavni grad BiH stigli su Avdija Vršajević, Toni Šunjić, Avdija Vršajević, Edin Višća i Boris Pandža dok su ostali reprezentativci sinoć i jutros otišli u svoje klubove... SVAKA ČAST AVDIJA....DVA PUTA ČOVJEK DOŠAO...
profesionalna deformacija, kad se iz napada vracas u odbranu pa opet u napad... jbg
jel vama ovaj Hajrovic isti Miroslav Klose ... jos da se nazabija golova ko i on licno bih mu spomenik digao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AKO BOG DA POBIJEDIT CEMO :)))
ne spominje niko malog bičakčića,ipak je momak učinio pravu stvar na pravom mjestu u pravo vrijeme,njegov gol je podigo adrenalin ostalima,svaka čast,i izet ga okinu majstorski
Iskreno se nadam da će Pape ovaj put dati igračima da gledaju jednu pravu a ne prijateljsku utakmicu Litvanije, kao što prema vlastitom priznanju, rekao za prvu utakmicu sa Slovačkom.
http://www.cestitkeza.com/2013/09/izet-ga-je-zabijo.html
http://www.youtube.com/watch?v=GeCDKJRPJxY
Must - see: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FwwqNRPqvzs
Ljut sam na vas radi onoliko adrenalina i noradenalina koje je proizvela moja nadbubrezna zlijezda ;-) ! Ljut sam na zamalo pretrpljenom infarktu i ICV-u! Ljut sam, jer sam 90 minuta trpio anksioznost,paniku i druge neuroze dok ste igrali. ZIVJELI NASI ZMAJEVI!!!!!
Reče Pape, blago mahmuran
još ove dvije tekme i bježi sa kormila repke nisi ti za tog posla, laka grupa kad te uhvate jači ima 6 komada da nam uvale zato kidaj što dalje od bih, pa se uči na manjim repkama nije ti ovo igračka, pored ovakvih igrača trener i ne treba.
evo Bosnjo prizno da je laka grupa, ALELUJA
nisam ja bošnjo ni katolik, ni pravoslavac ja sam čovjek odjebi sa tim pečatima i kvalifikacijama, a i sa torovima.
zmajevi i PANJ stigli u sarajevo :D
Bičakčić je više zaslužan neg Hajrovic... ja mislim
ma Dzeko je najzasluzniji
jos samo poraz Grcke protiv Slovaka i mi da pobjedimo Lihtenstajn i idemo se spremat za dalekog Brazila.Znaci,samo jos jedna stepenica do Brazila,a ta stepenica je u grotlu Bilinog Polja...Usrecili ste bh. naciju i vi ste pokazali kako se igra za domovinu,kao kosarkasi!!!!
Gdje su sad piuni i misevi mirni su i nesmiju se vise svih !!!
tu smo
objavite ovo http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/izjasnite-se-kao-hrvati-i-katolici-i-pokazite-da-volite-svoju-domovinu-bih
nek je sa HAJROM u braziluu