Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam ove svicarske novine pa vidim da Hitzfeld i svi njihovi strucnjaci zele Bosnu u grupi!!dragi Allahu ispuni im zelju pa da se posteno poigramo!!!
To je normalno isto sto i mi trazimo neke lakse reprezentacije tako i oni. Niko ne zeli jedan Brazil, Argentinu, Spaniju u svojoj grupi. To su reprezentacije koje uvijek imaju afinitete prema prvom mjestu, za razliku od nas koji zelimo da prodjemo samo grupu. Za njih je to sramotno dok je za nas uspjeh. Daj Boze samo da grupu prodjemo i mi smo svoje ispunili.
beton
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta je 8 miliona u ovim teskim vremenima, dok svako zagrabi nikom nece ostati nista...
I ja nešt' kontam, nek' budu srećni ako se vrate s gaćama na sebi :-)))
Evo zasto svi zele sad igrati za repku. Nema tu patriotizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa nece zmajevi dobit pare vec savez
pa nece zmajevi dobit pare vec savez
Ko li ce omastit brk
al ce se neko nakrast ponovo....ima lova da nestane ko da je nikad nije ni bilo !
Dignite na malo veci novo domace prvenstvo. Skratite isto i ulozite koji dinar u klubove.
Te pare odmah uplatiti na devizni račun Babinog Sina, usfalilo mu para za novog audija...
Po onome sto je begic izjavljivao, prvo ce biti izmireni troskovi za SP a ostatak love ide pola, pola, znaci, pola savezu, pola igracima i strucnom stabu. Svaka pobjeda i prolazak u drugi krug donosi dodatne premije sto zaci da igraci imaju dovoljno motiva da se potrude, sto ce biti od koristi svima.
Nesposobni Elvedin Begic kaze kako ce svih 8 miliona potrositi na pripreme reprezentacije, put i smjestaj u Brazilu, premije i povratak. Ko da se putuje na Mars. A liga nek se igra u najgroim uslovima na svijetu. Vec predosjecam da je tu tal dobar napravljen. Nisu ovi iz RSa dzabe pristali na jednog predsjednika.
Samo da se Ušanović ne vrati kad čuje za ovu lovu.
Na žalost ti svi milioni zavrsit ce u dzepovima korumpiranih kriminalaca iz N.saveza BiH.
Sad ce ti vandredna sjednica u parlamentu,usvaja se zakon ide repki klempa ... valja budzet popuniti i plate podjeliti najvecoj administraciji na svijetu ! "Mozda" koru hljeba bace i ovom napacenom narodu...
@Anonimni glupi korisnik, citaj poljoprivredne magazine, nije za tebe sport!
U koliko sati je izvlacenje grupa ?
Trebaju se dog da malo srbiji daju, ipak treba pomoci ugrozenima :D
Nema ga nigdje :D da nije nasao kakvu Brazilku :D