Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udebljo se yebo sebe
bolestan covjek
U Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji živi rijedak ljudski šljam, ljudi bez trunke empatije i mozga.
Zbog cega srbi i bosanci i hrvati i makedonci i svi iz bivse YU koji zive u Sloveniji, su tako zagrlili i prigrilili Sloveniju kao svoju zemlju?
Pa šta su drugo očekivali od bivšeg fudbalera. To mozak koristi samo za trčanje i dodavanje lopte. Nisam u životu sreo fudbalera koji je obrazovan, kulturan, vaspitan i sa manirima.
Ponekad zna Zlatko malo pretjerati ali nije los covjek, voli svoj klub jako pa ga nekad zanese. MARIBOR VIJOLCNI!
mučki provokator
Ja kakav si
Koliko je tek bezobrazan Boro Elčić na BHT kada npr. start igrača Sarajeva na napadaču Radnika za penal i crveni karton na Koševu opravda tako da se igrač Sarajeva u potjeri za napadačem Radnika nije mogao zaustaviti, ušao mu napadač u putanju pa ga srušio! Slična situacija u Mostaru kod padavičara Bilbije je po Elčiću penal i crveni karton za Stevanovića! Svi grupno se uvlače Sliškoviću u pakšu, a ovaj pojedince u Savezu naziva debelim svinjama (Prolić)!
Željofobi, džaba vam minusi, pogledajte slobodno snimak i kakve su prekršaje dosudili u korist Zrinjskog u sudijskoj nadoknadi za drugi i treći gol. To je sramota koja se ponavalja iz godine u godinu! Zašto ne suspenduju Sliškovića i pomoćnog trenera za prijetnje sudiji Bjelici kao što su suspendovali Mulalića?
Molim da Boro Elčić još jednom pogleda snimak na 09:01 i da nadležni organi NSBiH obavezno upute Nemanju Bilbiju na medicinski pregled, ili kod psihijatra ili kod neurologa za padavicu! VAR tehnologija ne laže! https://www.youtube.com/watch?v=F3EZn1YAZJM
Budaletina. Nevaspitani konj. nije bitno sta te novinar pita. Mozes da ne odgovoris, I predkes na sljedece pitanje a ne da vrijedas tako nekog pogotovo na taj nacin. Ako je ovo istina, frajer je levat strogi.
Ovaj lik mi je vazda bio odvratan. Nije ni svjestan koliko ga ego jebe. I umjesto da s godinama poradi na tome, on sve gori.
sandzaklija ljakse
Srbin provocirao
Srbin provocirao
Ovaj deba pojeo Zahovića i sad se predstavlja kao on. Sramota.
Fura se na Mamica..
Ne bi Mamić ovako nešto reko nikad, kakva god budaletina jest