Koliko je tek bezobrazan Boro Elčić na BHT kada npr. start igrača Sarajeva na napadaču Radnika za penal i crveni karton na Koševu opravda tako da se igrač Sarajeva u potjeri za napadačem Radnika nije mogao zaustaviti, ušao mu napadač u putanju pa ga srušio! Slična situacija u Mostaru kod padavičara Bilbije je po Elčiću penal i crveni karton za Stevanovića! Svi grupno se uvlače Sliškoviću u pakšu, a ovaj pojedince u Savezu naziva debelim svinjama (Prolić)!
Željofobi, džaba vam minusi, pogledajte slobodno snimak i kakve su prekršaje dosudili u korist Zrinjskog u sudijskoj nadoknadi za drugi i treći gol. To je sramota koja se ponavalja iz godine u godinu! Zašto ne suspenduju Sliškovića i pomoćnog trenera za prijetnje sudiji Bjelici kao što su suspendovali Mulalića?
Molim da Boro Elčić još jednom pogleda snimak na 09:01 i da nadležni organi NSBiH obavezno upute Nemanju Bilbiju na medicinski pregled, ili kod psihijatra ili kod neurologa za padavicu! VAR tehnologija ne laže! https://www.youtube.com/watch?v=F3EZn1YAZJM
Prikaži sve komentare (41)