Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma boli me ona stvar. pjevaju sebi ne pjevaju meni. calm down people koji vam je k
@jesamjasam2 oj tuzlo, zagađena li si sarajevo, kancerogeno ti si šeher bosno, smrdiš nesnosno
Svako drugo bošnjačko selo u ratu prepjevalo Čavoglave a sad odjednom svi zgraženi?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
oj tuzlo, zagađena li si sarajevo, kancerogeno ti si šeher bosno, smrdiš nesnosno
Sto je to u jednoj pjesmi koja se zove "Lijepa li si" ustasko i fasisticko?Usput,ima Thompson i jednu prelijepu pjesmu,zove se "Bosna".Da je to kojim slucajem Meho Puzic izveo,Bosnjaci bi je za himnu uzeli.
bosnjo svim srcem navija i svrsava od srece na hrvatsku reprezentaciju , veli to su sportisti kakve to veze ima sa politikom , ma bosnjo ne zasluzuje nista bolje od ovog stanja , turis mu go*no pod nos i on pojede .....
@serator ja upravo pocinjem navijat za tvoje mentalno zdravlje.
Ovi Hrvati su stvarno zadojeni fasizmom i nacizmom kao niko na Balkanu uzivaju uz pjevace koji potenciraju kljanja,ubijanja,bacanje bombi,gonjenja nakvih bandi ...I to su kao Eurposke vrijednosti i pronicatelji Europske kulture ,pa ako je tako neka nas onda gdje se nalazimo za dobro sviju nas ...
@serator tako ih vidis ti. Ja i dalje navijam za tvoje mentalno zdravlje.
uzp pjevci, fali im onaj štakor modrić🚾
"Ponosan sam na ovu knjigu koja je poklon našim navijačima, ne samo u Hrvatskoj i BiH, nego i onima širom svijeta.." Kako ja to razumijem dijeli knjige besplatno?Đe ima da se uzme?
Ovaj Dalic samo s Tompsonom pjeva! A Boze sacuvaj. Al' dobro. Drugi u svijetu u nogometu, ogroman uspjeh, pa mu se sve moze oprostiti.
Citav svijet se ogradjuje od fasizma, a nasi susjedi i komsije i sad u tom tripu. Zalosno
Đe su Sarajlije da nose šahovnice i viču "bravo komšije"?
@MeXX "U BIH je persona non grata" Lanjske godine na Kupresu pjevao džaba
@MeXX Zašto ne?Ko može da mu zabrani da pjeva tamo gdje su Hrvati većina?
Muslimani na aparatima
zasto bi bili?
pa evo citam komentare pa vidim...cast izuzecima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ti je reci djelovanje pravne države i hrvatska demokratija, selektor podrzava pjevaca kojem je zabranjeno u gotovo citavoj Evropi da pjeva jer je pjevao ustaske pjesme i pozivao velicanje ubijanja ljudi .... i holokaust je bio pravno djelovanje tadašnje nacističke Njemačke pa vidjeli ste kako je sve zavrsilo. Ma ni sto DALICA ne moze ga isprati.
@amy88 Pa i Bošnjaci slave Stipu Mesića iako je pjevao ustaške pjesme i pričao da je Jasenovac bio odmaralište ali vam to ne smeta.
@MeXX Pa evo u nekoliko je gradova proglašen počasnim građaninom a vaši mediji ga koriste kao etalon antifašizma .
Zlatko svakim potezom potvrđuješ svoj stav prema svom narodu, samo ostani vjeran tome. A to što Bošnjaci kmeče na Thompsona ti je samo plus.
@MeXX Na vaših 22% može vas boliti što god želite ali sigurno nećete određivat hoće li Thompson pjevati u Mostaru, Orašju, Vitezu, Tomislavgradu, Novom Travniku ili bilo gdje u Herceg-Bosni.