Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ovo nije bilo kad bas je Nigerija zajebala !!! :@
Ma ja bolje usrat utakmicu penalom ili ofsajdom nego da bude konfuzno za tvoju glavicu
@shahzudin Jedino tako, 1 do 2 challenga, i to je to, pa 'pazi' kad ces ih koristiti. A ako oba budu tacna, onda moze jos jedan ono, npr. Al treba to brze raditi, i da sudije direkt gledaju to, a ne neki tamo u studiju, pa javljanje. Ovo je predugo kako ovi rade, bilo bi ko Americki sportovi, nije dobro, prekida tok igre puno, po meni.
Znaci Modirc nije pazio na casu, pa mu se sad ne svidja.
Luka na slici kao da mu je 15 godina......ali mali je igracina.
panika ih vec hvata
Lukice, šuti dok te nisam uhvatio za taj kukasti nosić i doveo momke iz geta da s tobom igraju naguzive.
Zasto "kompijuteri" ne donose odluke, a sudija samo signalizira, nebi se gubilo vrijeme!
Eto Modricu samo se ti pitas.
*ebo te Modric se ponasa kao da je fudbal postao od njega. U normalnim drzavama i sistemima ne moras slusati. Na volju ti. Ali ces platiti za greske.
Ja najvise volim kad se dZJeko pita
Ovo je veoma dobra stvar, manje će se šteliti utakmice, bit će manje namještanja.... sigurno jedna pozitivna stvar u nogometu, jest da je tehnologija i sve to i da svi volimo onaj stari fudbal a ne ovaj "novi" ali sudije iz utakmice u utakmicu prave sve veće i veće greške.
2 kamena na ulici, do pet u naguzivu = picigen
Jest ovo bi bilo 'dobro' za Bosne, Nigerija, Francuska, Grcka sad, Spanija davno, svaka pravo velika tekma ispade. Al s druge strane, jest prekida igru i tok previse, i bice ko Americki sportovi. Jedino mozda kad bi svaki tim imao pravo 1 do 2 'challenga', i da to malo brze rade, il da sudija direkt pogleda kraj terena, a ne 'neki tamo daleko'. Al vako ne izgleda dobro kako ovi to hoce. Bolje zivit s greskama cini mi se.
Slazem se da kvari filozofiju fudbala...Ali takodje i astronomski ugovori kvare smisao fudbala!!!
Nogomet - siromašni dolaze da gledaju kako se milioneri igraju....
Ne odgovara Realovcima jer im sudije uvjek silje penale i ofsajde.....ocekujem kmecanje i od Barcelone i Juventusa....
Ja imam genijalnu ideju koja će zadovoljiti sve ljubitelje fudbala, ali jbg, košta nekih 300.000.000 dolara... ... U kešu. Samo keš, nikakve zamjene s profila.