Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osvojili su 2 lige prvaka zaredom s njim, zado je domaći zadatak ostalim trenerima...
Mrš jade glupi
Veliki gaze velike, a puse na malima. Ego je j.b.na stvar.
zizu medju 10 najvećih igrača svih vremena si ali budi pošten sinoć ste zaslužili poraz pa moreno prije gola je imao još 2 pa skoro 100% prilike a vi ste bili traljavi,bezidejni ma nikakvi bez ronalda i modrića izgleda ne ide.p.s.ovaj espanjol je luda ekipa bore se za opstanak a srušili barcu,real i atletiko madrid!
Prijateljska utakmica dva prijateljska kluba bez i jednog ostrijeg prekrsaja. Realu realno ne treba ni za sta, ne mogu ni gore ni dole, Espanhol se bori da osigura opstanak i vidjelo se od pocetka da Real igra sa 20-30%. Da je trebalo Realu u borbi za titulu, vec u prvih 15-20 minuta bi sve bilo rijeseno.
Nakon 26 odigranih kola u španskoj La Ligi, Real Madrid se nalazi na trećoj poziciji sa 51 osvojenim bodom, čak 14 manje od prvoplasirane Barcelone i jedan meč manje. mec vise,a ne manje
"kako je samo ovaj čovjek igrao lopte".
@ferrachi koliko glup trebas biti pa reci za covjeka da je los trener a frajer uzeo 8 od mogucih 10 trofeja sa Realom u zadnje 2-3 sezone, Zidan nije los trener ali moram reci da je previse tvrdoglav i to ga cesto kosta kao na primjer ove sezone
*bga