Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako budu tražili pomoć od raspalog NS BiH, sigurno ga neće proširiti, prije će građani pomoći nego ove ublehe iz saveza zajedno u loži s Bakirom!
@leksaurin10 ... zašto se ne ulaže u stadione u banja luci, tuzli, mostaru i drugim gradovima ili je bih samo sarajevo i zenica? zašto reprezentacija bih igra samo u muslimanskom dijelu bih? možda je i to jedan od razloga da se raziđemo.
@mdby zato što mi nismo Njemačka da imamo 200 kvalitetnih stadiona, neka urade jedan kako treba da nam tu igra reprezentacija, hebe mi se je li BL, Tz, Sa, Mo ili Ze, gledat’ ću ih gdje god da igraju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlicna i konkretna ideja grada Zenice. Ne traze sadaku od svih vec odmah pola sredstava se odvoji, i trazi se da bukvalno dva nivoa vlasti i krovna kuca pokriju drugu polovinu. Da po milion pokriju kanton i FBiH, a 500 hiljada NS to nebi nista bilo a dobili bi moderne dvije tribine sa prosirenim kapacitetima i vjerovatno dodatnim sadrzajima koji bi unaprijedili kvalitet stadiona.
Dokle ćemo više krpiti ove stare stadione iz komunističke ere...zar nije vrijeme da se napravi novi nacionalni stadion!?
Treba sve stadione urediti na najvišem nivou da se na svakom mogu igrati svi međunarodni susreti.
zašto se ne ulaže u stadione u banja luci, tuzli, mostaru i drugim gradovima ili je bih samo sarajevo i zenica? zašto reprezentacija bih igra samo u muslimanskom dijelu bih? možda je i to jedan od razloga da se raziđemo.
@mdby idi brate odmah razilazi se ko ti brani i nama ce svima bit ljepse bez supaka.. pa mislim zar treba reprezentacija igrat kod onih koji ovu drzavu ni ne priznaju, koji se vise poistovjecuju sa tudjim nego svojim
I sta da se igra u Banja Luci da nam belaj pravite kazne su ogromne, svakako vama je Srbija u srcu ne BIH tako nema potrebe da se dole igra.
2.5 miliona osigurano bez sadake ovo ako Vlada federacije ne podrzi savez i vlada ZDK ovu drzavu treba srusiti odmah
Pa napravite novi stadion
Hajde ako Bog da da bude pa da i Fudo pamtimo po necemu ali poznavajući smradove iz SDA tesko, pogotovo namazanog lipicanera Ganica. Duvnjak je jedina nada tj zenicki SDA iako je nekad bio najjaci u drzavi danas je slabiji od SDA Mionica
@Pridrazici Pao je k za usi onaj kome je Duvnjak jedina nada.
Sta cete ba da prosirujete. Na utakmicama Celika bude 2 000 ljudi u prosjeku, ako i toliko. A ovu reprezenteaciju gleda sve manje i manje ljudi. Kad odu Dzeko i Pjanic, i kad postanemo trecerazredna repka,(sad smo drugorazredna) bice pusto i na repretzentativnim mecevima. Jos ako ona Zuta ubleha ostane selektor i sigurno ispadnemo u barazu, nece biti zive duse. Bolje napravite terene po selima, da ono malo djece ima bolje uslove za treniranje. Mozda opet nikne novi Dzeko.
@billy_the_cat2019 Pa sta nije istina. Zuta ubleha ni jedan jedini put nije napunila stadion u Zenici. A na utakmicama Celika ima toliko navijaca, da svi mogu stati na najmanju tribinu. I drugo, utakmice reprezentacije trebaju da se igraju u Sarajevu.
@KamenjarskiSrbin Celik i u ovakvoj situaciji kakvoj jeste privlaci jednu od najvecih posjeta u ovoj nasoj kukuruz ligi. Celik da uveze 3 pobjede Bilino bi bilo puno. Da odigra jednu sezonu na visokom nivou, Celik bi pola Bilinog u sezonskim kartama prodao.
Eto još jedne 3D prezentacije!
Lijepo Bilino polje!
atmosfera je uvijek ocajna na bilinom polju, reprezentaciju podhitno u sarajevo vratiti ovo je presedan da reprezentacija ne igra u nekom glavnom gradu
najgori narod na svijetu pogani Zenicani
@debolanakaunt slazem se
Ilidza je za Zenicu metropola
zamisli, mozes se roditi bilo gdje na svijetu i zapadne te da se rodis i zivis u Zenici..tragicno
Najjadniji stadion na kom igra neka reprezentacija u Evropi. Stadion Gibraltara je Camp Nou za "ovo"
Za*ebao sam se, Maksimir je najružniji