Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta. Lijepo je bilo vidjeti nekoga sa ovih prostora u tako velikom klubu!
Eto ga u čelik
Treba li Adzemu pomocnik??
Buvac i Adzem mogu biti u istom strucnom stabu, al jedino da Zeljko bude sef, a ovaj ekonom
Ovaj omarščanin je igrao za FK Omarska i nešto malo za Ljubijski Rudar. "Rudar Prijedor" je klub nastao 92' nakon klaonice koja se desila u njegovom neposrednom komšiluku i rodnoj grudi Omarskoj. On naravno ne samo da stim nema veze - nego pojma nema uopšte o čemu ja bulaznim
Zeljko Buvac, prizemna osoba i raja. Da je kojim slucajem iz Sarajeva, dizali bi ga u nebesa i Klix bi imao par clanaka mjesecno o njemu.
Odlazak Buvaca je definitivno veliki gubitak za Liverpool. Pravi razlog odlaska ce se saznati tek za par sedmica ili koji mjesec. Za sada se moze samo nagazdzati dali je razlog privatni problemi, neslaganje sa Kloppom ili je mozda veliki transfer u pitanju za glavnog trenera koje poznate Europske ekipe. "The report adds that Buvac ‘has become increasingly distant and withdrawn around the club’, and has been less vocal during matches."
Dezinformacija , dobio je slobodno zbog privatnih problema
Buvač nije napustio niti Liverpool niti Kloppa. Čovjek je uzeo odsustvo do kraja sezone zbog porodičnih razloga. Pročitajte oficijalno saopčenje Liverpul FC-a
Novinaru, mago si jos tri pasusa napisati ponavljajuci isto, zamo bogdu izmijenjeno...
Ako je istina bilo bi dobro kad bi preuzeo repku Srbije sad za svetsko
@swanfilter Bre, neka si mu rekao.
Komu jebe mater
Njegov cale
Ovo onaj selektor tzv. RS? Svejedno, vrijeme je da samostalno proba voditi neki klub. Mozda najbolje da pokusa u Cvajti.
@MislimNaTebe Ma jednu sezonu zbog iskustva. Mozda HSV ako ispadne, ili Koln. Dakle, nekog velikana. Koln dobro stoji, iako su ispali, golman Horn i defanzivac i prva zvijezda kluba, te reprezentativac Njemacke Hector su produzili ugovore.