Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više sreće naredne godine!
prognoziram potop...10tak razlike u 2 tekme...
@>kurije-.-okice< Jebem ti mater usta, Sarajevu vise srece u Evropskoj ligi jer ligu prvaka mogu gledat samo kad Zeljo igra na Kosevu !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zeljo prolazi, kad ovi mogu najavljivati titulu za Sarajevo svake godine mogu i ja prolaz za Zelju ..ha ja....
Inace otpisani uvijek naprave senzaciju :D
Sve po starom. Ili kako to Ajnštajn kaže: “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.” Ctrl_Alt, a gdje će proći s onakvim igračkim kadrom, katastrofalnom infrastrukturom i najminornijim budžetom. Jedino se može (donekle) šepuriti najlošijom ligom na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bit ce tesko, al~ se nadam da ce BiH prvak bar ponosno prestaviti sebe I dio nas...
Cijeli tim Želje su Štrumfeta A Amar Osim je Dedo štrumf
POPIŠAM SE NA FK SRANJAJEVO !!!
pitara vise ovdje nego na komentarima o njihovoj tekmi...sto ti je kompleks...
Igrat će se Viktorija viktorije pred Željinim golom
Da ne bude da izmisljam...ovo je sa vese oficijelne stranice...citirano "Povratak u stvarnost... Poslije gradskog derbija i 3000 ljudi na tribini, ovaj vikend uslijedilo je brzo triježnjenje i povratak u stvarni svijet za jedva 200 navijača koji su se našli na sjevernoj tribini. Kad saberemo ovih 200 sa još možda isto toliko na ostalim tribinama, dolazimo do impozantne brojke od 400 navijača na stadionu. Bez obzira na lošu igru Sarajeva, na sva razočarenja, ovo je sramotna posjeta. Da li su navijači navikli na silne titule pa im je sada drugo mjesto na tabeli loše, to u ovom trenutku nismo u stanju dokučiti....izvor hordezla.ba
www.life4hack2.blogger.ba Ako je neko zainteresiran da zna malo vise o racunarima :D Hvala :D
Ovi klix pitari su najjaci...svaka vam cast...na tekmama vas bude 300-350 ali ste zato ovdje ubitacni...respect...
Pogledaj svoju proslavu titule jade jadni!
Rutina postala vise...mozda bi pravili dernek da osvajamo svako deset godina kao vi...tako smo i mi kad smo prvu uzeli....sjecas se...red od vjecne vatre do bicakcica dole...ako znas gdje je to...i ako imas godina da se sjetis...ako ne...pitaj nekog starijeg...ja samo govorim realno statisticko stanje...ne vrijedjam nikoga...ko prati i ko se razumije shvatio je...imas svoj navijacki portal pa pogledaj tebra........... I jos nesto...sve najbolje i u europi i u sljedecoj sezoni...od srca...da budete odmah iza nas...drazi ste mi od nekih tamo....ili kako se to kaze....tako ste blizu a opet tako daleko ;)
umri iviceeee ale umri ivice aleee leeeeeeeee umri ivice
Ono što svakako vrijedi istaći kada je češki predstavnik u pitanju jesu sjajne partije u Evropi. Tim iz Plzena prošle sezone je igrao osminu finala Evropske lige, a na svom putu do te faze takmičenja skinuli su skalp mnogim velikanima evropskog fudbala. Cavanija i društvo Viktorija je doslovno ponizila, slavivši ukupnim rezultatom 5:0. Ono što vrijedi istaći jeste da su izabranici Pavela Vrbe slavili rezultatom 3:0 u gradu ispod Vezuva. Viktorija je na svom putu do osmine finala u grupnoj fazi savladala Atletico Madrid u Češkoj Republici rezultatom 1:0. Slavili su i protiv Hapoela iz Tel Aviva dva puta, u Tel Avivu je bilo 2:1, dok je u Plzenu domaćin slavio sa velikih 4:0. Svoju avanturu u Evropi Viktorija je završila hrabro, porazom od kasnijeg polufinaliste Fenerbahčea rezultatom 2:1. Stadion Viktorije iz Plzena je Štruncovy Sady, koji prima skoro 12.000 gledalaca, a vrijednost ekipi iz Plzena procijenjena je na 22 miliona eura. JEB'GA
Nekako sam manje euforičan u odnosu na situaciju pred Maribor, a imam više vjere u prolaz, nije Viktoria bauk, pa nisu džaba nosioci i prije par godina igrali grupu LP, no ista stvar je bila i sa Sheriffom, pa su ispali, biće ovo aBd dobro :) VOLIM TE ŽELJO !
Skretnicari ili ti ga strumfovi,i ove godine ce baba vise da odigra kola na svadbi,nego vi u Evropi!
Zato cemo ti mi na Hani odigrati opasnu redaljku!
Zato cemo ti mi na Hani odigrati opasnu redaljku!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@Boris_govedarica posto se ne moze valjda da ti direktno posaljemm poruku majmune jedan *** ti i mrtve i zive i sve ti ***.. zbog tog ivicinog groba... hajd molim te reci gdje da se nadjemo ima da te prvo prebijem pa te skaram u supak pa ti se onda u usta poserem familiju ti ***
pa nek izgubimo sa 20 golova razlike , bar znamo ko nas tuce , bar cemo slusati onu himnu lp dva puta :D, dok ce komsije po luxemburgu nabijat gol razliku i samopouzdanje i narvno i onda u narednom pretkolu ce neko iz cg da im srusi sne :D. sretno zeljo
Treba se pojačati , uložiti , a ne samo čekati nadati se nakakvoj sreći. Realno , ko je Pilzen ? Ali , bez ulaganja i odnosa u našem društvu ,uopšte, i odnosu spram sporta ostaje nam samo nada i sreća.
Realno prvak Češke, relano ekipa koja je ispred Sparte i Slavie (nadam se da si barem za njih čuo), realno ekipa koja je igrala grupnu fazu LP prošle godine. Al eto valja nam se nadati i predstaviti u sto boljem svjetlu, FORZA ŽELJO!
Realno prvak Češke, relano ekipa koja je ispred Sparte i Slavie (nadam se da si barem za njih čuo), realno ekipa koja je igrala grupnu fazu LP prošle godine. Al eto valja nam se nadati i predstaviti u sto boljem svjetlu, FORZA ŽELJO!