Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv pitara proslava titule !! NEPROCJENJIVO :DD
evo evo tituleeee
kmeeeeee, kmeeeeeeeee, osim kupuje bodove, kmeeeeeee . . . necemo nikad biti sampioni, kmeeeeee, kmeeeeeee . . . Daj ba vise, odjebite.''divovi'' nafurani. Budite karakter pa priznajte da ste mali. A to sto ste na listi naj klubova jedini iz BiH, to je previd onoga ko je pravio listu. Ocito, niko nije odavno radio update te liste. Nemate osnova za biti na toj listi. Kad ste sta osvojili ???
Zašto se nisam iznenadio kad sam cuo za penal na Otoci hm...?
Željezničar nije iznenadio,to se očekivalo ali ne mogu se oteti mišljenju da je Široki prodao utakmicu kako bi spasio Hercegovački GOŠK Širokom nije bila bitna utakmica jer je Široki sa Željezničarom već u finalu BiH i ide u Evropu a GOŠKU je ovo bilo "biti ili ne biti" kažem,to je moje mišljenje,možda sam i u krivu
KAKO PITARI MALOPRIJE RAZLUPASE MANIJAKE KOD REMIZE
Malom Torpedu i ovo sto su drugi je previse....sta hocete mrssssss.........Vi ste mali Torpedo osnovan 1946 koji nema ni stadiona svog mrsssssssssssss..........1921 Zeljeznicar je bio i ostao institucija za vas...znaci vi samo svake godine mozete da idete na titulu a da je osvojite to je za vas NEMOGUCA MISIJA...mrsssssssss
FK SARAJEVO jedini klub iz BIH medju najboljim na svijetu ;)
Iz lopovske familije. Uvijek placa sudij. U evropi bruka se. Za sve ti hvala amare!
a sta Zeta nije bruka ??
Korumpirane sudije,kroje tabelu!
Zivio nam Amar Osim gospodar familije!!!!!!!!!
Željo je najjači, Željo je najbolji !!!
pisajte po midjetima hahahahahahahahahaahahhha
Nema gore i pokvarenije lige na svijetu,odraz drzave i ljudi u njoj ! Pa pogled na rezultate i onom najmanjem poznavaocu u ovu Ligu,govori sve.
Čuj penal za želju pa ne mogu da vjerujem!
Eto kakva nam je liga,da igraci olimpika igracu caDvi...Sto se tice skretnicara samo gol iz penala zabit mogu,pobjeda na derbiju i popisat se na kupljenu titulu.
igraju caDvi*
gnjidica....