Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra igra, imao je Zeljo dobrih prilika steta sto nije iskoristio, steta i penala, al bit ce bolje jedva cekam Grbavicu i proljece!
@ChrisRone Penal jel penal hahahahhahah
s kim njanjajevo igra
zakaric,zeba,stojanović ce biti velika pojacanja,bogi dobar kao i sinisa,stanic ko nekad,bekric ko navijen...fizicki vec spremni....svaka cast dobra tekma
u fk torpedu nema kome covjek selam uputit
mozda samo.cali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesu li zaplakali rusima da kupe jednu desetogodisnju za istok???
biće Željo opet šampion..
ФК Железничар
Iz Nisa?
@Bruce Halter Bratski klub
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije KriLJa nego Krila Sovjetov
MELJO
Glupaneeeeee
Evo pitara i njihovih komentara a velez im nije dao neki dan da maknu jedva vas cekamo na derbiju garantujem vam da cete proci kao zrinjski jer smo sada 2 puta jaci od fk torpeda a o treneru nebih pricao jer je cala karina za petrovica cala moze samo stembilj iz starog grada da ponese hahahaha cuj trener zaledio posao u opstini stari grad hahaha da nije smjesno bilo bi zalosno
Zeljo jeste mozda hrvatski klub al i radnicki al nije UDBASKi djaba pare djaba tan vi ste nasa lissa ann
"djaba" pare, "djaba" tan, ostade ti nepismen i sam :****
Nisu teske noge nego glava sta onaj promasi glavom Zakaric ali igra obecava rasturili smo Ruje.Koja su ovi liga prva druga.
Odavno nisam vidio losije izveden penal, komedija...
puno bolji Zeljo..steta sto ne zabismo bar iz penala...teske noge treba malo sve da se slegne i da pocne plavo proljece!!!
jedan od rijetkih klubova sa ovdasnjih prostora koji ima plan i viziju! ukoliko se stanje malo poljulja i ta vizija postane nejasna, Grande Miske rastjera 35 igraca (koji svi klubu moraju da plate raskid ugovora) i za 6 mjeseci dovede novih 50
Ono kad si glup pa ne znas vise sta slagat, od svih posljednjih igraca zna se da su samo Krizman i Hervas platili klubu odstetu jer su trazili da idu, dok je Zeljo platio ostalim igracima odredjeni br plata, jer je Zeljo trazio da raskinu.
@ChrisRone ne znam cemu vrijedjanje prijatelju? vidis da sam vas pohvalio kako ste jedni od rijetkih koji dugorocne planove i vizije imaju! uvijek ste strucne, prodorne i utjecajne ljude na kljucnim pozicijama imali koji gaze preko mrtvih kako bi ucinili dobro klubu.
Mogli ste naslov staviti " Zeljeznicar remizirao bez pogodaka 0:0 nerijeseno remi protiv Krilje " cccccc
Hoce da kazu nemoj otvarati clanak sve ti je receno...