Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1921!!
@JohnnySins samo da ne bude kao sa BH Airlines...
Velik si ZELJEZNICARE !!!
koliko para godisnje?
Preimenovati Premier ligu u Süper Lig
Da li vam se dopada kako dinastija Misimović ''propada''
250 hiljada al to je nula ne mozes dva igraca dovesti i to su pristali pred svrsenim cinom gdje je Željo 60% prvak ako pobijedi Siroki..uzmite Zvezdu gdje joj Gazprom na godisnjem nivou placa 7 miliona eura i velikog Želju 250 km...al dobro je haj ne treba sad malerisati
VAKAT JE I ZA ADIDAS DRESOVE!
STRAŠAN LI SI, GOLEM LI SI....
Dobar je Željo,ali ovi dresovi k'o pidžame...!!!
Šampionske pidzame ;)
INSTITUCIJA SMO ....... dusmani glabajte ga
evo Vam i Turkish airlines i visit malaysia, ...samo pranje para i nista vise.
Svugdje se kaze koliko se dobilo novca od generalnog sponzora! Zasto cutite?
Klub ima generalnog sponzora nakon 11 godina. Odabran je medju nekoliko njih koji su pristali na saradnju, pod izmijenjenim uvjetima od onih koji klub trazi. Generalni sponzor je vazan dio finansijske konstrukcije: poslije prihoda od Evrope, transfera, najznacajniji je izvor primanja za klubove u BiH. Na mnoga pitanja nisu dali odgovore, ali jeste najvaznije: Zeljo je fudbalski klub, ozbiljan, mnogo ozbiljniji nego mnoge kompanije iz nase drzave. Sretno Plavi!
kako ste krenuli sa ovim turcima još malo pa ćete i plavu u crvenu boju promijeniti :p
Sretno zelji samo ovo su sve slabi sponzori cisto sumnjam da ce Zeljo po sezoni imat vise od 100 hiljada KM
Nisi upućen. Željo već ima zlatne sponzore koji izdvajaju toliku svotu. Za generalnog sponzora cifra je 400 000 KM godišnje(minimalno).