Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljeznicar se odlicno priprema I navikava za evropske nastupe.
nije ovo nista...prave patnje tek slijede...ima da se u ceskoj i amar slagira kao i kompletan (ne)strucni stab...hahahahahahahahahahaha...
K.Okice Kakve patnje, Metalist je klasu iznad Vikotorije , dovoljno je reci da Metalist krece takmicit tek u trecem kolu i to nosilac do kraja kvalifikacija i da je zavrsio drugi u Ukrajinskoj ligi koja je liga prvaka za Cesku ligu ;)
Ne gotivim ni Sarajevo ni Željezničar,ali stvarno ove lige europe nisu za nas.. Barem ne još. A Željo vazda loš u pripremnim utakmicama. Svaka čast navijačima oba tima,vidi se ljubav prema timu,čak i kada gube,vode,uvijek se da vidjeti. :)
Skretnicari su posebna sramota. Gol razlika kao Tahitija na kupu konfederacija
Željezničmar, Metalist i Aluminij. Pitanje za 1,000KM Koji od navedenih metala je najtanji?
Što bi rekao Švabo "Lako je bit trener kad imaš dobre igrače." Ova naša liga je dno dna. Konobarima moje Sarajevo jedva jedan zabi na svom, Želju dere ko stigne (hajd ovaj Metalist al Aluminij mislim????). Ligu nam više niko ne gleda (zaspeš nakon 20 minuta gledanja netačnih dodavanja). Zaključak: pod hitno privatizacija klubova.
ovo je sve dokaz koliko je nas profesionalni fudbal slab!!! kao sto rece "Drake" svaka cast navijacima i klubovima, ali mi sa ovakvim ulaganjima i sa nemogucnoscu da zadrzimo,stvorimo ili dovedemo talentovanog igraca osudjeni smo na propast i na lose rezultate.plafon su nam treca pretkola kvaliofikacija i dok se nesto ne promjeni u nacinu finansiranja klubova nista se nece promjeniti.kazu amateri iz San Marina ma ti amateri imaju bolje plaće i uslove zivota i rada nego prvotici F.C Sarajeva.u ovim uslovima nam ostaje samo da se molimo Bogu da nas ne skantaju sto vise i da se casno oprastamo svaki put :P
mi barem kao profesionalni klub ne pobjedimo na svom terenu jedva 1:0 one od kojih trazimo KRACU S MLIJEKOM I CASU VODE :) VOLIM TE ZELJO!
Cim predju granicu EU, odmah krene izivljavanje. Ako na referendumu budemo imali 0.001 % protiv ulaska u EU, onda znamo ko ce to biti. Nema Radnika i Leotara u EU, zato ovo ovako.
informacija za sve pite!vrijednost metalista:86,350,000 a vrijednost libertasa 125,000
@RudeBoy ....ne ne ispravno se piše ''PITE SU KITE!!!''
Ma dzaba sve,ja te Zeljo volim ! Mozda smo losi,mozda nas Viktorija unisti,al ja cu uvijek voljeti taj klub.Mozda sutra procitam da su od jedinstva izgubili 6-0,al ja cu se opet nadati. Jbg.to je ljubav :S
Mene ovo ne cudi,naviko sam da se smijem smijesnim skretnicarima.
Vise ljudi na moru budu nego ovi nasi u Evropi
Amar Osim glumi veletrenera. Njegova arogancija se ne može izmjeriti. Možeš se šepuriti najlošijom ligom (kvazi-ligom) na svijetu. Čim izađemo van granica pogaziše nas svi. Transformirajte ligu i novac preusmjerite u tenis i skijanje.
I u uzgoj krompira!
cuj tenis i skijanje pa gdje to nadje...tu smo jos gori...dobro je da nisi rekao jos i hokej na ledu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pitanje: je li pametnije pronosati guzicu Evropom i potrositi hrpu para na "pripreme" ili uloziti taj isti novac u, ne znam, juniorski pogon pa za 5-10 godina imati par klinaca koji se bar nece blamirati k'o ove kafanske zvijezde. I ne, ne navijam ni za Zelju, ni Sarajevo, a nekako ne mislim ni da treba imat' doktorat za cisto zdravorazumsko razmisljanje.
kad uložiš u juniore,odmah ti odoše u Evropu sa 18. ne mogu ih zadržati.
Ako imas kvalitetnu poslovnu politiku i korektne ugovore, mogu oni ostati puno duze i prodati se za daleko vece pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
klonuli smo i vi i mi, nek nam je svima bog na pomoći
Nije to Gošk.....
https://www.youtube.com/watch?v=HmO2_DJVzfY
Kvalitetna priprema za velike poraze :D
Željo pod hitno treba prekinuti ove pripreme u sloveniji, vratiti se nazad u ovaj jad i čemer od zemlje, odigrati par prijateljskih tekmi sa našim "premierligašima" i povratiti iluziju da može nešto napraviti protiv Plzena.