Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentatori Arene toliko mrze Željezničar da je postalo mučno! Čak je i Jusufbegović sikterisao mlađahnog komentatora koji na sve načine pokušava da omalovaži klub sa šest titula i šest Kupova!
Kojih 6 titula, osim ako ne mislis na Zrinjski?
😁
šteta. Da je Adzem bolje znao, mogli smo titulu osvojiti ...
Moja Krupo da si imalo bila pametna pa da se nisi naguzila Zrinjskom i Širokom mozda si mogla i u Evropu otići, ovako zelim vam lijep ljetni raspust.
Pitanje za ove Željovce???(nisam navijač ni jednog našeg kluba da znate) Imaju li ovi sa Grbavice jos koju garnituru dresova??? čitavu sezonu odigrali u ovoj svijetlo plavoj....
Ljože fakat odlično igra ovo u Krupi ...
Ne igramo mi dobro već Krupa loše
igramo i mi dobro
Kup nam ne moze biti utjeha ove sezone za lose partije ! Adzeme odlazi !
Zeljeznicare ku*vo srpska, pritisla me teska muka, tamo su go*na od Ultrasa, na Grbavici uramljena. Kroz desetljece cijelo, krivousti Osim ga volio, titule mu namjestaooooo, i ne znam kako, ali znam da hoce, izbaciti skretnicar u ligu sestu. Zbog namjestanja togggg
Krupa i Radnik su klubovi koji skupljaju poene za Zrinjski. Siroki i Zrinjski ce odigrati jedan za drugog. Pitari ce prije crknut poprijeko nego odigrat za Zelju. Sve u svemu bilo je Zeljo protiv ostalih 5. Cuj Siroki nabije Krupu 5-0 samo ne bi li imali bolju gol razliku od pitara. A onda taj isti klub gine da uzme barem bod Sarajevu i satro placu sto ne uspjese,. Koliko para him je izmaklo iz djepa.
Bravo Zeljo!!! Trofej je trofej, možemo biti pametniji za sljedecu godinu, a mozemo se i ugušit u svemu! Zadatak navijaca je da dolaze na utakmice i pruzaju podrsku prije svega. Koliko je u borbi za titulu prvaka Grbavica bila preko 5.000? Hvala.
haj bar kup da uzmemo...