Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solidan Željo, bolji od Zrinjskog bio
Dobro je ovo. Dovedena su dobra pojacanja. Da je bilo malo vise srece mogli smo i dobiti ali ovaj bod je ko kuca i definitivno nagovjestaj nekih boljih dana. Borili ste se i to je ono sto se trazi. Bilbija zatvoren 99% utakmice.
Zeljo ne smije ispasti,nema smisla Liga bez vas ,to isto da Dortmund ispadne iz Budneslige
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haracic i Amoah tragicari
Šta onda reći za Ovčinu :D
velez i zrinjski nece da doda loptu Haracicu ,Amoah
Znaci kospe po obicaju slave bod. Ssmo je njima u ovoj lizi bod uspjeh 🤣
Bice guravo za opstanak..sto se tice titule predajte to odmah Vici i onom zubatom
Đeste qrve raspale
Sestra ti se qrvaaa
Mama ti se qrva keru raspali
Karić odigrao mangupski, sigurno veliko pojacanje. Ekipa opcenito bila dobra, u odnosu na proslu polusezonu ovaj zeljeznicar moze igrati bar do zlatne i sigurne sredine
Ne zna se ko je gori; Željezničmar ili Svinjski….
Dovedi sestru u Želju da se izredamoooo na njojziiiii 🤨
Neka je neko onu bogaljsku taktiku (4-2-3-1) promijenio pa makar ispali iz lige. Mnogo bolje stojimo nazad još malo više pomaganja u vezi i biće ok. Nisam kontre na Grbavici vidio više se i ne sjećam! Vidjećemo vremenom na šta će izaći ali sad zasad nije loše, igra napokon ima smisla.
ovo valjanje zrinjskog i sudjenje prilici svima osim sampionima. bravo Zeljo, odlican napredak i igra💙
Bili smo bolji,steta zbog propustenih sansi,dragi Ovcina ja bih ono zatvorenih ociju pogodio,bolja igra Zelje nego prije,sve u svemu realan rezultat 0:0,protiv Listice moraju biti 3 boda,sretno nama i Zrinjskom u nastavku lige,jednom Zeljeznicar,uvijek Zeljeznicar 💪💪💙💙🔵⚪️
MIRNI BUDITE, manijaci 😅
k nozi funjaro
Ne interesujeme,kratko rečenoo
Sok sezone, Zeljo uzeo bod
Hahhaha koliko me interesuje Željooo,neznam kako ču zaspat večeras,ako ne pogledam utakmicu
ocekivao sam poraz, sad zalim sto nismo pobjedili. eto bod je na kraju i realan, jer je zrinjski imao isto par sansi ko i mi.
Ja sam navijač Zrinjskog ali nebi igrao na njih zna se ko je prvak
NECE SAVEZ DATI DA ZELJEZNICAR ODE U DRUGU LIGU ZNAO SAM DA CE BITI X