Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mora znaciti da nije pojacanje, ako dolazi iz pretposljednje ekipe, nekome ne odgovara koncept igre neke ekipe i trenera koji to sve vodi, jednostavno se ne uklapa u tu igru i ne moze da iskaze sav svoj potencijal, mozda ce svi oni biti dobro pojacanje, ako nista bice guzva na nekim pozicijama, pa ce se igraci vise truditi da zauzmu svoje mjesto u prvoj postavi...
Ne mogu tri igrača (1/4 prvog tima) iz predzadnje ekipe prvenstva biti pojacanje. Nikako. Jedan moze, tri nikako. Jer da su njih trojica toliko dobri da budu pojačanje ekipi koja se bori za titulu, Čelik ne bi bio predzadnji. Da ce momak donijeti neku prevagu, sumnjam, ali je dobro imati konkurenciju, jer Siniša je očajan u posljednjih godinu i kusur. Dakle, nisu pojačanja nego novajlije ili u Jamakovom slučaju povratnik, ali daleko od toga da ce iko od njih biti pojacanje.
Blazevic je pojacanje, ovaj drugi povreda...a Jamak za 20 min umjesto Stile.
Naravno da mogu biti pojačanja, sve zavisi kako se gleda na njih. U redu, Jamak je povratnik koji je tu vjerovatno zbog Amara, ali i dalje može dati ruke, najbolji primjer ti je kada je Čelik gostovao na Koševu prije par mjeseci. Blažević i Miletić su dobra pojačanja, ponajviše zbog konkurencije i zbog širine rostera zbog koje smo izgubili dosta bodova u prvom dijelu sezone. Sad imaš 4 štopera i 4 beka, a u prvom dijelu sezone 3 štopera (od kojih je jedan Bogičević) i 3 beka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sutra u novinama.. Željeznicar kupio Bilino Polje za trening kamp :D
Amar Osim je Bakir Izetbegovic bh nogometa
Dobrodosao majstore!
Seljoo ostaje Seljooo
@PravnikBIH kao i svaki moderan stadion 🥰 Stadioni se prave izvan grada, a Seljo ce uvijek ostati Seljo. Tisina plavac inace samarcina. Cekam komentar @Usp #keyboard_ratnika koji moze provocirati Red Army samo preko tastature kao i ti. SELJOO RASCANI
@Rambo sta je bilo Rambooo? Dudlaš li ga još kitarima?
ja reko Milanovića? pa se obradovah. još on da nam ode...i pojačani smo TOP
E ovo je ključno pojačanje... Sad napasti ligu šampiona komotno
Solidan igrač, pojačat će konkurenciju na beku što je najvažnije, a može igrati i krilo. Dobro pojačanje.
"Blažević je tokom karijere igrao za Oostende, Junak Sinj, VfV 06 Hildesheim, Brežice i Čelik, a za klub iz Zenice upisao je 18 nastupa"..Pa kad je onda igrao za Sarajevo ako je ovo on na slici?
sarajevo je borso buraz u sta GLEDAS
@bosnoljub Dobar !!!