Robinho
0

"Želim usrećiti sve Milanove navijače"

Totalsport
Robinho (Foto: AFP)
Robinho (Foto: AFP)
Brazilski nogometni reprezentativac Robinho, u prvom obraćanju javnosti nakon potpisa četverogodišnjeg ugovora za Milan, obznanio je da je o svojoj novoj sredini puno saznao od saigrača u Brazilu Kake.

Kaka je šest godina bio Milanov igrač, a prošlog ljeta prešao je u redove Reala, čiji je, pak, Robinho bio član od 2005. do 2008. godine, kada je prešao u Manchester City. No, ni 26-godišnji napadač se nije baš previše usrećio u tom engleskom klubu, a niti City s njim, pa je razlaz bio najbolja opcija za obje strane.

Podsjećamo da je Robinho drugi dio prošle sezone odigrao u Santosu, klubu u kojem je 2002. godine i započeo seniorsku karijeru.

Robinho je drugo veliko Milanovo pojačanje, nakon Šveđanina Zlatana Ibrahimovića...

"Milan ima velike igrače, veliku ekipu i pobjedničku historiju. Nadam se da ćemo moji novi saigrači i ja voditi tim do nekoliko trofeja. Čuo sam od Kake puno lijepih stvari o Milanu. Uvjeren sam da će mi ostali brazilski igrači pomoći da se što bolje uklopim u tim. Nadam se da ću zadovoljiti i usrećiti sve Milanove navijače. Radit ću naporno da tako i bude", poručio je Robinho.