Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUDI OVA SLOBODA ISPADA IZ LIGE
Dobicete za napad na nasu bracu Grke
@coksa1 ma nece, ne brigaj ... ima Balega, Fitez, Klupa,... ima Mittal, Listica, Bakin Velez poznatiji kao Svinjski,... pa i sarajevski Kospicari Torpedo i Zelja da poraste... Jadnik iz Bjeljine, Dezerter iz Banjaluke...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Graovac pojacanje, a Zec prinova... vec mi prelazni rok izgleda bolje i ozbiljnije od prethodnih
Dobro je da dolaze igrači do 25 godina i da ih ne gomilaju kao ranije već ih dovode ciljano po pozicijama gdje su potrebni. Mislim da bi sljedeće sezone uz još dva prelazna roka mogli imati respektabilan tim. Valjda će ih vezati trogodišnjim ugovorima kako bi što manje igrača mijenjali stvarajući respektabilan tim.
Tankosava, Tarlasika, "Talenat", Rent a Player, te ovaj te onaj ... muko moja, hoce li se ikad neko dovest pa potpisat profi ugovor na par godina, pa prodat igraca za velike pare... ovo ovako isto protocni bojler. Govorim za sve klubove.
Naši klubovi nemaju para da plaćaju odštete za igrače tj. mogu dovoditi samo slobodne igrače. Bolje i na posudbu dovesti nekog kvalitetnijeg dok bolji bez ugovora ne izleti nego gomilati lošije bez ugovora i sa njima potpisivati. Svi su se opekli tom politikom, ispraznili klase a od tih nagomilanih su uboli jednog ili nijednog.
Da opet ugovor na godinu i kad se vrati u formu opet ode negdje...kao i Stevanovic
@valerij lobanovski upravo tako.Amaterski ugovori ili bolje receno dogovori... stice se utisak da igraci dolaze i odlaze kad im je volja. Zalosno.
Opet kitarcici na tekstu o velikom Zelji!Kompleksi su cudo😊
Za izbijanje zubi, izgubicete jos 5% teritorija tj Gorazde
Ti ces na oduzeti to ? Izvini druze nismo znali nemoj molim te tugy play :(
Najveće Zeljino pojačanje je odlazak Halka- Kerle
bice ovo dobra ekipa aBd dupla ce da se slavi . . . volim te ŽELJO. . .
@1921_1987 Hoće, ko i ove sezone
mitomanija1921
Jedino možda mit za "finu gradsku raju" ;)