Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li muva? je li vruće?
Meni žao samo što Irci ne idu dalje, raja ljudi.
Peder prolazi jer nosi veliku lovu sponzora. UEFA je tu da pripomogne.
Ronaldu je dovoljan bod da bi osigurao barem trece mjesto, sto bi najvjerovatnije znacilo protiv Hrvatske. Sto se prolaza u osminufinala tice, ne sumnjam. A Ibri treba pobjeda nad Belgijom. Tesko ali nije nemoguce. ALi je Belgija ipak favorit i mislim da ce uzeti makar bod, isto kao i Italija protiv Irske. Sto bi znacilo da Turska kao cetvrta treceplasirana uz Sj.Irsku, Slovacku i nekog iz grupe F prolazi......
Sta pises ti?
@Glupan98 Nik ti je idealan
Nek su samo Rusi ispali sa Evrovizije i Evropskog prvenstva. Ali zato navalili i grade svom žestinom most do Krima. Vidjeli smo njihovu silu na Evropskom prvenstvu pa nije čudo što pripajaju tuđe teritorije. Ne bi me čudilo da ta gamad pripoji i RS ali u kur..
..samo nek' firgoši s Gorice ispadnu, sve ostalo je nebitno! :) Go Sweden!
Bolje da ostane Ibra nego placipicka penaldo