Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebamo otjeratu pod hitno ove iz uprave
Mislim da je davno trebalo učiniti nešto da se tih 5-6 ljudi iz FK Sarajevo uhapse. Igrači su gladni, a oni sve deblji i deblji. Pa pogledajte im automobile. Isti ova Baljak je zaposlen da bi prodavao karte za utakmice prije rata, a sad - direktor?! Sve to treba ili uhapsit ili otjerat iz kluba. Ali ne znam kako to da se još nikakva financijska policija nije pozabavila tom bagrom.
Natjeracu ja njih bejzbol palicom da kleknu i mole zeku za oporost,svi ce oni dobiti nogu, dirnula je bagra lopova iz uprave u zjenicu oka ,oni lopovi imaju obraza da nesto zamjere Turkovicu ,poruka govnima Merdanovicu govno nikad nisi znao lopte pa tako neznas ni ovaj posao da radis ,zamolio bih te da napustis posao dok nije kasno mogo bi te udarito gdje te najvise boli,Suman odnosno sumar,Baljak na turskom jarak uhvatite se noge kunem vam se djetetom stavit cu vas u invalidska kolica do zivota, kifla iz Srajeva i na kraju najveci konj Alihodzic ti ces fasovat bilo kako, mara negine stoko neslana.
bitno je Zeku otjerati, a pojacanja? stoko nesposobna uprava napolje
Ovo je sramota...Oni su nesposobni sto nemogu da dovedu nekoliko pisljivih pojacanja i onda na jednog majstora kakav je ZEKA prebacuju krivicu........ SRAMOTA SRAMOTA
za dug jezik zala je i glava otici
zako ti si ljedna od legendi ovog grada iako navijam ivolim zelju ja ta poštujem
braćo tako su otjerali i amara osima iz želje pa smo 5 godina strahovali od ispadanja to su nesposobni krčvi kojima je stalo dea grad nema šampiona/e sve to treba na marin dvor kao i dr ante
ma vratite i husrefa i gracica u paketu. Da je nijaz u klubu ovo se sigurno ne bi desavalo. Mucaj hebo ti ja mater i tebi i svima u klubu koji sjede sa tobom.
Zeka Majstore,HORDE SU UZ TEBE
EEE NEMOJ DA DIRATE ZEKU ... UCU U UPRAVU I SVE VAS POKLAT ...
sta radite p i ck a vam ma terina..Zeko je legendaaaaa svi napolje... vratite Husrefaaaaaaaaaa
ovako su i Husrefa suspendirali nakon osvajanja titule i rasturanja na Malti... Odavno mi je muka od ove uprave...
Ebo majku sta rade ovi kriminalci treba ovo sve istrjebiti ..cim je neko u pravu odma suspenzija JADNO !!!
Boze me sacuvaj kakvi nam klocevi sjede u upravi... HALLOOOO NE DIRAJTE ZEKU ! ! ! !