Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nikad nisam vidio da neko iz npr Poljske stavi zastavu i sad to nesta znaci kao vidi poljska zastava jbt.. jesmo mi zaostali balkanci sto jest jest..
Svaka cast sto se sjetio ponijet ljiljane, al debil ne zna ni kako tacno izgleda bosanska zastava jer je obje uspio naopako postavit. Jos plus ona koju drzi na slici i nije bosanska zastava, ono je neko sranje koje je garant neka kineska kopija koje budale i dalje kupuju i masu. Cak i na utakmicama reprezentacije minimum 80% zastava bosne budu okrenute naopako i po tom se vidi kakav smo mi Bosnjaci ciganski narod kad vecina ljudi ne zna ni kako izgleda zastava zemlje cija obiljezja isticu.
Znanje nam, generalno, nije jača strana.
@SuljagineFateMujo3 Pogledaj onda malo neke druge detalje sa slike. Mozda Ronaldova sedmica na ledjima isl...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Modra boja na bijelome platnu, sest ljiljana vezenih u zlatu :$
Prevod Povelje Kulina bana https://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/8/81/Povelja_Kulina_bana.jpg U ime Oca i Sina i Svetog duha. Ja, bosanski ban Kulin, obećavam Tebi kneže Krvošu i svim građanima Dubrovčanima da ću vam biti pravi prijatelj od sada pa do veka. Držaću sa vama pravdu i pravo poverenje dokle god budem živ...
Svi Dubrovčani koji hodaju gde ja vladam mogu trgovati gde god hoće i kretati se gde god žele, s pravim poverenjem i pravim srcem bez bilo kakve obaveze, osim ako mi ko podari poklon po svojoj volji. I da im moji časnici ne čine nikakvo nasilje. I sve dok su u mojoj državi davaću im pomoć kao sebi koliko se može bez ikakve zle primisli; tako mi Bog pomogao i ovo sveto evanđelje.
@BosnjoSA Ja, Radoje banov pisar, napisah ovu knjigu banove povelje od rođenja Hristova hiljadu i sto osamdeset i devete godine, meseca avgusta u dvadeset i deveti dan, (na praznik) usekovanja glave Jovana Krstitelja.
Bravo Eldine Adilovicu patrioto !
pisam ja ovu zastavu ,koja se nameci i nije legitimna ni priznata ,sem za bale!!!
Tako je care
Pisaju bale tebe
Nikad nikom nisam reko da je Turicb Cecin Veljko hahahahahaha
Turcin i po je to
Glumi 'Bosnju' a treba mu srokinja iz Rogatice 😂
Ja vijestu u p... m.....
"Sile koje nasrću na Bosnu umorit će se. Mi se nećemo umoriti." Alija Izetbegović https://i.ytimg.com/vi/iC_fDfmJ_gU/maxresdefault.jpg
eeee fukaro jedna jadan si ti i taj tvoj govnar
Pod kojem je nekom rat u bih bio rat a nekom brat. A poslije rata ..nekom je po zakonu a nekom narodna kuhinja.
Neki (i da li samo 'neki'?) ocigledno trebaju pojasnjenje...Nije ideja da se zastava 'svojata' u bilo cijem izolovanom nacionalnom interesu, jos manje da se 'zloupotrebljava' od strane 'muslimana' ili 'turaka'. Radi se samo o pokusaju da se kroz istorijske simbole bosansko-hercegovacke drzavnosti, jedan dio, od strane Beograda i Zagreba, ispranih srpsko-hrvatskih mozgova privole, pokusaju privoljeti na ono sto je i njihovo, tj. da ne odbacuju vlastitu im proslost.
Ne seri budalo nemoze se na silu ništa. ..
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/apr35D8_460sv.mp4
Ja ne znam što ova zastava smeta Srbima kad se zna da su ljiljani bili simbol kršćanstva u Europi. Mnoge dinastije u Europi koje su bili kršćanske su imale ljiljane počevši od Anžuvinaca. Čak i Srbija ispod orla ima 2 ljiljana sa strana. Bosna je prije Turaka bila puna kršćana.
Ljiljan je bio znak kraljevine a ne krscanstva. To je cisti blef jer iz daleka lice na krizeve.
jel to panjić prešo u barcelonu ?
Nek su nam nametnuli ovu Ikar zastavu, kad se vijori na jarbolu kao da predstavlja tvornicu Ikar konzervi. E državo, državo, nit zastave, nit himne
nije ikar nego varta.. varta svakog trena može tužiti državu zbog krađe i dovest je do bankrota.