Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad u porazu od 2-1 u utakmici koje moze odluciti sampiona, ti pogrijesis za oba, naravno da ZASLUZUJES
A nisu mu prve greske! Pored Van Dijk-a treba neki jači stoper, da bi Liverpool uzeo titulu
joj jarane ajd ne rise molim te, ajd kod prvog je i mogao bolje reagirati, ali kakve on veze ima kod drugog gola?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glup tekst, pozivas se na statistiku a onda ne prikazujes nikakve statisticke dokaze. Liverpool je sa Lovrenom primio 5 golova u 9 meceva, a bez njega isto toliko u preostalih 12.Lovren je rak rana Liverpoola vec godinama, sa svojim pocetnickim kiksevima... Primjera je koliko hoces, a najbolji je onaj debilni penal protiv Evertona. I Klopp je svjestan toga, sto se vidi po tome da Lovren trenutno igra samo zato sto apsoultno nema drugu opciju jer su Gomez i Matip povrijedjeni.
Ako ne osvoje titulu, to je radi te rupe kockaste glave!
TIPURA OPET CE TI LUZERPULU IZMAC TITULA
BH Nogometni experti.??
Ne znam iskreno zasto samo njega krivti za bilo kakav poraz. Komoletna ekipa nine bila na nivou. Stedina je bila toliko jadna da su stoperi morali organizovati napade. Napad zakazao. Kako onda ocekivati od odbrane da bude dobra? Ja bih bio sretan kada bi mi u reprezentaciji imali jednog Lovrena.
Pa vazno je da je neko kriv, a on je sam kriv sto su ga uzeli na zub. Pa lik je sam sebe proglasio najboljim stoperom na svijetu, to zasluzuje da mu se prigovara i kad u 40 oj bude grijesio na nekom terminu u rodnom gradu.
Pa šta očekivati drugo od četvrtog štopera ekipe. On je tu samo da se popuni lista igrača, spletom okolnosti igra i to je to.
Odvratan debil ufuran
Mogli su i pljuvati Mane-a za dvije čiste fule
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Losijeg stopera nisu nikad ni imali
kaze Lovren da mu Ramos nije ravan... De ba...
Ja kontam da sam na nekom Hrvatskom portalu koliko ga brane. Pa jeste li vi toliko opterećeni susjedima da vam jedva noge između njihovih guznih polovina vire? Koji antibosanski portal. Ofirni ste da je to više nego fantastično.
HR komentator na SK1 ga je pljuvao ko da je đeneral draža
Lovren platio da se napiše članak....
Da im nema VVD, ne bi bili ni u top 4, sta znaci jedan kvalitetan igrac
Lovren hahhahahahhahahahaahhahahahhahahahhahahhahah
Džaba sve dobre igre ako ovako kiksa u utakmici u kojoj klub može osvojiti titulu. Za navijače redsa će biti glavni krivac ako ne osvoje.
Druze previse kitis tekst, uredu koja stilska figura, ali ipak trebas napisati analizu, a ne pismenu vjezbu.