Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači prije godinu i po renoviran teren, tako bar piše u članku ispod, i sada ga ponovo renoviraju? Baš im je dugo trajao.
Moze li se kako rumeni vratiti odakle je dosao, i nek’ ponese stadion sa sobom, pa ga tamo renovira, ali svojim novcima
Ko izdade dozvolu da se Vistafon pretvori u trgovinu🤮, šta je falilo imati sve sportske objekte u nizu, olimpijski bazen, stadion Olimpika... i sad odjednom velegigamega trgovina🤮
Potvrdio je načelnik Ljeljak 😂
Kakvo je ovo ruglo jedno do drugog. Nikakvog plana i programa kao da je neko kocke bacio pa šta mi je ispalo... Džamija, stadion, bazen, vistafon, zgrada... Sve u 10m 🤮
Ovo je pravi potez. Samo ulagati u djecu. Od seniorskog fudbala u gradu nema nista, to bi bilo samo bacanje para na uvozne igrace ili isluzene domace koji se ne zalazu.
kome??
🤣🤣
Ako za lanu pudar prave bazen u Mostaru onda bi dzeki trebali dic zlatni spomenik i napravit stadion kapaciteta 50k ljudi u njegovu čast. Neko kad dobije novelovu nagradu o tome se slabo pise i slabo ko čita a kad sportista zarad svoje koristi uzme milione od sporta to je nacionalni ponos. Onda konkretno pitanje sta ja imam od dzekinih miliona?
Zabio ti Dzeko gonic lopte i sta to ima Opstina Drzava od njega
Jedini stadion na svijetu kojem treba smanjiti tribine. Niko ne navija za njih hahaha
Wembley spavaš li mirno???
Dobra stvar i za zelju i Saarajevo da imaju opciju u slucaje necega na grb odnosno Kosevu.