Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredu razumijem da se ma treninzima vrši selekcija ekipe, ali da Giroud u ovakvoj utakmici sjedina klupi, to mi je nevjerovatno. Bruno čini takvu razliku u ekipi Uniteda, pravo pojačanje. Chelsea bolji u prvom poluvremenu, Manchester konkretniji u drugom, izuzimajući ona 2 poništena gola. Sve u svemu, kako se kaže Manchester is red i ostat će kao takav. Laku noc.
Ma nema citya ima mjesta za sve u lp
A znaju obradovati navijaca gg man utd
@nihad123 ma kakav Coutinho imaju već Brunu.Iz wolwsa mozda Traorea da dovedu ukoliko ne dovedu Sancha kao sto se prica.Mozda bi im dobro dosao onaj mali iz Lestera Soyuncu ili Grimaldo iz Benfice.
UTD se vraca kroz 2 godine...treba mu coutinho, par likova iz wolfsa, par likova iz dortmunda plus max alegri i bonnuci.
znači komplet ekipa 😂😂😂😂
Tacno kad treba :)))
Bruno F. je pravo pojačanje nakon godina dovođenja kvazi zvijezda. Bailly se vratio, valjda ga je stalo s povredama. Dobro prodati princezu Pogbu, Martiala, Lingarda, Matića, Matu. Rasteretiti budžet, onda kupiti onog veznog iz WHU, još jednog napadača i beka...moglo bi se prema gore.
Odlicna partija povratnika Baillya i novog igraca Bruno F. Ostalo je jos da se Martial proda i dovede Sancho i to ce biti ekipa koja ce dominirati Engleskom narednih godina (sa Liverpoolom).
Celzi ce na kraju biti 6ti.
Ne moze to je rezervisano za arsenal
Steta za Ziku
Kad pogledaš ovu utakmicu vidiš koliko je Liverpool po svim segmentima ispred ostalih.
MANCHESTER IS RED 🔴⚪️⚫️
Alo Chelsea je iz Londona hahah