Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Ne paničim oko pronalaska novog kluba jer vjerujem u Boga..” Ova recenica je bit’ teksta a ne ovaj vas naslov, izvlacenje iz konteksta. Covjek spominje vjeru kao pozitivnu promjenu u svom zivotu.
Kupovao automobile, imao 4 auta u garazi, a kad je ostao bez para, okrenuo se vjeri. Dajte mu ponovno Lamborginija, zaboravit ce klanjat za dva dana.
Seka 💚 Bake 💚 Jasmina 💚 Hairli bilo mladenci 💚 Nek crknu dusmani💚
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mogao si biti igracina i igrati za velike klubove ali te luda glava kostala nema arogancije u zivotu
Seka 💚 Bake 💚 Jasmina 💚 Hairli bilo mladenci 💚 Nek crknu dusmani💚
Lik imo povredu. haloooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Većini ljudi ,koji nisu dovoljno mentalno jaki.. treba vjera.. religija, neki vid..jer im je lakše proći kroz problem zvani ŽIVOT..
Hahahahajahbabahaanabababaa
Ooojjj zemljo otvori se...
Bar je borben na terenu uvijek bio. Bolji igrač od balerine Pjanića u svakom slučaju.
I u vjeri si los sigurno ces preskociti koji rekat hhahahaah
Pa to koliko vjerujes i kako upraznjavas vjeru je licno tvoja stvar i nikome nije interesantno.Sta bi bilo kad bi nam svaki sportista iznosio slicne stvari.Naravno da je pozitivno sto vjerujes...Ali za sebe.
jbt kakvi majmuni dodju do miliona
Zelim ti sve najbolje Muhamede. Akobogda nadjes neki novi tim
Sebi klanjaš, sebi postiš, a sve to ON vidi i gleda, nevjerovatno kako ih stid nije ovo naglašavat, to ti je dužnost kao i svakom muslimanu, fuj bošnjo neuki.
Ne odustaj!
Sto vama pojedinim komentatorima smeta Islam toliko. Cim izadje neki clanak o vjeri odmah pljujete, provocirate, negodujete… posebno kada je rijec o Islamu.
okreni se ti kakvom poslu, pametnije bi ti bilo
alhamdulillah. neka ti poslanik savs. bude primjer. a habib neka ti bude brat i prijatelj.
Elhamdulillah
Masallah! A ostalo mars