Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostat će upamćen po slušalicama
Kad se samo sjetim, kako je ovaj dečko isp'o glup, davno je to bilo, a čini mi se da ni sad nije pametniji
Alenu je bilo mislim samo 17 godina kad se poceo zabavljati sa pjevacicom Lanom Jurcevic kojoj je tada bilo 29. Ona je sto bi se reklo nacela i onda njegova zivotna komfornost da ne kazem lijenost ga je dokrajcila. Messi je govorio za njega da je jedan od najveci talenata sto je vidio.
Alen Halilović ne može nikad biti Hrvat koliko god on to želio ili ne. Ime i prezime mu između ostalog to govori. Nije dovoljno roditi se u HR i pričati hrvatski da bi bio Hrvat. On je samo jedan od mnogih koji su odbili BiH pa propali.
Karma iz a bič..
I eto sta su mu kockice donjele,zato djeco nemojte se nikad sa kockicama igrat
Jako poučna priča šta pohlepni otac može napraviti rođenom djetetu. Halilović je bio , je jedan od najboljih, nego uvjerljivo najbolji igrač u svom godištu u Europi, i sa manjom fizionomijom davao je 4-5 golova juniorima klubova lige prvaka, Dinamo mu nudio da bude projekta kluba, ali je otac požuruje u Barcelonu, traži na ruke pola milijuna eura od Dinama i uvjetuje da bude šef omladinske škole. Dečko se slama pod teretom, kasnije dolazi veza sa deset godina starijom pjevaljkom.
Decko je poluhrvat rodjen u zg sa hr fizionomijom plus sto je katolik. Zasto bi on pored velesile hr igrao za odron repku kao tzv bih?! Nek mi netko navede jedan dobar razlog. Izbor je bio ispravan- da je ostvario 50% potencijala danas bi imao 2 medalje sa sp. Nemate sta pizdit na decka.
a ti si poludebil
Dečko je prevara
Super talenat, a lijen ko ćuskija.
Briga nas za propale Hrvatske fudbalere