Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da je sudija bio NAJBOLJI ;-)
mozda se zale igraci reala za onaj ronaldov penal van sesnaesterca...
ne nego je sve poslje 2:2 cisto sranje!
Najjace je kad Ronaldo prica o penalima ahhahaha. A lik samo pada
OPET RASTURILI!! IMAJU AKCIJSKE PONUDE!! 40 000 kn u 3 mjeseca!! to mogu samo oni!!! krenuli su u novi ciklus, pridružite im se i počnite zarađivat!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
u pravu je čovjek...Realovi navijači se izvlače na 2 penala Barce a dobili su penal koji očigledno nije bio u šesnaestercu, tako da...mislim da je Messi u sinošnjoj utakmici pokazao Ronaldu da je bolji od njega ! pozz
E jbg Xavi-postujem te i volim k'o da igras za Real ali sam Benzema je mogao dati bar jos 3 gola osim ona dva...
http://abload.de/img/messifbzivn.gif http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/astoney26ajp45vlix.gif Plus stativa Alvesa.
Dobro, i ? Benzema: 1. Sam na 10m sut preko gola, 2. Pique izbacuje sa gol linije 3. Sut pored Mascherana glavom-tik pored stative 4. Sam jedan na jedan sa Valdesom i brani mu
1. Zuti za Busqetsa nakon gazenja ( poslije dobio 2 zuti dakle crveni ) 2. Penal nad Ronaldom 3. Neymar u offside-u 4. Nepostojeci penal nakon offside situacije 5. Crveni Ramosu Eto 5 sudijskih gresaka koje su odlucile utakmicu.
1. Crveni za Pepea nakon sto udara glavom Fabregasa. 2. Penal nad Neymarom u prvom poluvremenu. 3. Crveni karton za Ronalda (bar pet zutih zbog simuliranja plus laktanje Maskerana koje je bilo za cisti crveni karton.) Ovaj scenarij bi donio drugaciji ishod jel da? 1. Benzema propusta tri ciste prilike 2. Bale propusta cistu priliku 3. Ronaldo ne moze MEDA I ovo bi bilo drugacije jel da? 1. Messi sam pred golom promasuje (bozije cudo) 2. Neymar sam pred golom promasuje i Barca bi tu vec bila na 0:3 3. Stativa Alvesa I ovo bi bilo drugacije jel da? 1. Ulijece svemirski brod na teren 2. Odnose Pereza 3. Stavljaju mu satelit u supak 4. Ronaldo trazi od intergalakticke federacije zlatnu loptu za najboljeg igraca galaksije. 5. Ramosu vracaju loptu iz svemira. I ovo bi bilo jos drugacije? Jel da? Ne budite retardirani, Barcelona je pobjedila CISTO da cisce ne moze!
Španska tziganija. Protiv BiH igrali do 185 minute dok nisu izjednačili. Dobro je Marjan M. rekao igrali bi do sutra da nisu dali taj go.
Mali realčić opet kažnjen pa kmeči.
RM vas je lomio u Prvom poluvremenu dok sudija nije poceo odlucivati utakmicu, prvo nad ronaldom nije bio penal, valjda kasnije skonto, da je se "zagebo" pa hajd da ispravi. situaciju i nagradi ljubljenike sudija...
Da rezultat od 2 - 2, baš govori da je Rela slomio Barcu. Bili su ravnopravni cijelu tekmu. Sudija jeste 2 puta pogriješio kod penala, al šta je tu je.
Primarno je bitan medjusoban omjer