Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biti medju prva 4 , sa tako malo ulaganja.... Svaka cast za Wengera i Arsenalovu skolu fudbala !
Kolega ja 30 godina vodim isti klub, sta fali i vama
mi obicni NAPRDJIVACI nemamo prava ista ovome gospodinu reci,mi nikada necemo ni u snu napraviti posao koji je on napravio u svojoj karijeri i kakve je samo vrhunske igrace proizveo,vidimo da i OCAJNI Man-utd je bio primoran kupiti extra kvalitet upravo od ovoga gospodina.Wenger ce za dvije godine napraviti novu Barcelonu. Laku noc TETKE !!!
Ferguson je za manje pare bolje igrace dovodio, Arsenov najveci problem je sto je vecinu skauta usmjerio ka francuskoj, mislim da se vise trebao posvetiti Brazilcima i Afrikancima
Vi sto baljezgate gluposti o Arsenu Wengeru nemate pojma o nogometu (fudbalu)!!!
Ovaj je čovjek čudotvorac! ako samo pogledate koji igrači su napustili, a kakve mu je uprava dovodila, stvarno je veliko čudo ostat u vrhu premijer lige. Da mu je 3 top klase u ovu ekipu- igrača čine razliku (kao što je imo henry-a, bergamp-a pa i pires-a) borili bi se za titulu u engleskoj.
Puno , 5 miliona?
e moj Wengeru, koliko jos da slusamo tvoja obecanja, i opet nista i nista... dajte nesto konkretno
oj Arsene propalice sedam godina trofej uzeo nisi...a šta ćeš to da dovedeš neko djete iz Francuske a? hahahahahah