Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijenio sam te kao igraca i covjeka ali vidim da si jedna obicna 0 od covjeka ako ti sta nije jasno idi Beusu i Sliškoviću pa se žali oni su ti rekli da zapnes protiv zelje i sarajeva smradu
nek ti saigrac kaze jel bio penal!
Čist penal za Krupu, desnim koljenom je udario u lijevu nogu Krupinog igrača, i onda se ovaj sapleo u trku...
Pametnjakoviću moj dragi, kako si samo uspio vidjeti da je udarac koljenom u pitanju, da nema i Graovac crni pojas u tekvandou k'o Ibrahimović? Koji ste vi paćenici, dežurni željofobi i sitne duše!
lupate gluposti lik zapeo za svoju nogu i pao kakav penal
Momcino, odavno nisam gledao kulturnijeg fudbalera u nasim ligama. Zelim ti puno uspjeha i pravu fudbalsku karijeru jer ti to po svemu zasluzujes
E ako ti je ovaj balvan u ljudskom obliku odlika kulturnog, finog i sportskog momka, ja onda ne znam. Kabadahija neviđeni, jedan od najprljavijih igrača u komplet ligi.
I kakve to veze ima s njegovim ponašanjem? Bio je i Pepe u Realu, pa ne znači da je normalan tip.