Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠOKANTNO: VRISAK SE PROLAMAO BARSELONOM! FOTO +VIDEO
Klix = Informer
VRiSAK ODJEKIVAO KAMPOM!!!! Pa jel pogledo ovaj idiot novinar ovaj ukenjani video? Ja sam cak kilometrima daleko cuo vrisak.
Brate mili okružili mu auto i nadaju mu disat nije ni cudo
Koliko moras biti bolestan da cekas satima samo da bi se uslikao sa nekom osobom koju boli k..a za tebe i koja uzima milione
Pa neka stane pod auto 😂
gdje ces pod gume
Jeb joj autogram mater ko da su vanzemaljci
Sad lagana tuzbica za 100 K eurica sa njenom izjavom da brani svoja prava haha
Klixovac preveo nesrenoj djevojci, a u biti ona je samo u momentu unesrecena.
Glupača
Čuj uznemirujuće,.. nista se ne desi kad ti točak auta pređe preko noge,.. to je cca 300 kg pritiska.
Ocigledan primjer kakvi su mediji. Sve preuveličaju. Po naslovu ja mislio sad joj noga zdrobljena pa je ni sve sarajevske sahadzije ne mogu sastaviti.
Namjerno je pregazio, pa stao da pomogne. Ove novinare treba pod hitno prebaciti da pišu španske sapunice.
E moj D.P...Uzas,uznemirujuce,krik se prolama Barcelonom...Ne znam jel minte zao,jel me stid ispred tebe ili mi se samo gadi pomisao da zaradjujes kao novinar??
Gumom joj presao preko noge???Krik se prolama,strasna bol??Takav incident uposte nije bolan,tu nwma ni povrede..komenjenikad guma preko stopala presla,zna tacno o cemu govorim
Ko joj jbe mater?!
Da je sjedila u kući, ... ne bi.