Messi Fabregasu
0
"Vrati se kući u Barcelonu"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znači da sam u pravu. Iskreno, najdraži su mi oni koji se prave budalama pa kad nalete na pravu samo obore glavu :D Ako me razumiješ. Ostavljanje idiotskih komentara je tvoje pravo, neću odgovoriti na sljedeći. I da, kaže se no-go-met na bošnjačkom, novinari to znaju a ti ne :-/ Looseri se prepiru xD Draži su mi Manchester U. i Valencia od ta 2 vaša velika kluba. No, gledano po rezultatima Barcelona je mnogo jača samo što igra u slabijoj ligi i naravno onih 2:1 u finalu Lige prvaka. Istina jesi li se učlanio u Arsenalov fan club? http://www.arsenal-bih.com/
@hm boli istina jelde ? :)) Looooooooooooooooooooooooooooseri !
Ti poznajes fudbal ko moja nana politicki sistem NR Kine. Zato, od.jebi sa ovog sajta i bavi se poljoprivredom...
mama ti loser!*
ta ce Arsenal ? Kad su zadnji put osvojili neki bitan trofej ??? To je looserski klub definitivno. Naravno da ce Cesc otici u Barcu !
Engleski klubovi su najzaduzeniji u svijetu... samo Liverpool ima blizu pola milijarde eura duga... tako da ti je prica bezveze. U Barceloni bi imao barem 4x vecu platu i time bi Barca dodatno uvecala udio domacih igraca u timu... za razliku od Engleza koji imaju jednog ili nijednog domaceg igraca po ekipi...
Vrati se ti kuci majmune patuljasti, pa nemogu svi u Barcu doc
Da se upišem prije nego što pametna glava primjeti da su napisali \"načain\". Koji idioti sa Sa-X jel da? Treba ih ukinuti. :D Njih dvojica su vršnjaci. Lionel je došao u Barcu sa 14 god. a Fabregas je bio tu od malena tako da se sigurno poznaju od ranije. Mislim da Cesc neće ostati ravnodušan na Messijev poziv iako bi mu bilo mnogo bolje da ostane u jačoj engleskoj ligi. Španjolci imaju dva \"giganta\" (koja su u dugu do grla) te Valenciju i Sevillu koje se ponekad ubace. S druge strane u Premiershipu ima 5 velikih klubova (City odkako su ga preuzeli Arapi) a i ovi ostali nemaju tako skromne budžete.
mrš