Messi Fabregasu
0

"Vrati se kući u Barcelonu"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Barcelonin argentinski nogometni as Lionel Messi otvoreno je izrazio divljenje spram Arsenalova kapitena Cesca Fabregasa, usput ga pozvavši da se pridruži trupama katalonskog nogometnog ponosa.

Na, taj bi načain Fabregas, ne sumnja Messi, “postao najbolji svjetski veznjak”.

"On je igrač koji bi se izvrsno uklopio u Barcelonin način igre. Odlučili li napustiti Arsenal sigurno će to napraviti u korist dolaska u našu ekipu. A, ukoliko kod njega postoji i zrnce sumnje, želim da zna da je Barcelona najbolja svjetska ekipa, te će on u njoj u periodu od tri godine postati najbolji svjetski vezni nogometaš", jasan je Messi.

"Naš vezni par Andres i Xavi najbolji je na svijetu i Fabregas bi od njih mogao učiti. U Arsenalu je on glavni igrač, a ovdje bi uz njih dodatno napredovao, a znam i da bi ga oni rado prihvatili i podijelili s njim svoje znanje. Odluči li u ljeto promijeniti klub, mislim da je došlo vrijeme da se vrati kući i krene u žetvu trofeja koji mu nedostaju", dodao je Messi aludirajući na činjenicu da je 22-godišnji Katalonac prije šest godina iz Barceloninog pogona preselio u London.