Ćiro se vraća iz Kine
12
"Volio bih da me naslijedi Vlatko Glavaš"
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Ciro pravo sto kaze za glavasa da bi mogo biti trener jer samo Hrvat moze nesto postici ovde a ovi Turci od njih nema nista
STRELJAĆE GA KOMUNISTI NA TIEN AN MEN TRGU KAD USERE I TAMO_hiihihiiihihhi
Hhahahha, koji je kralj ovaj serator, mogu se opkladit da je bio u nekoj supi, ovaj lik koliko je reterdiran ne zna ni sta prica.
ĆIRO NIJE DOBIO LOVU 1.000.000 (MILION EURA). GARANT ĆE DOBITI PEDALU OD KINEZA ;-)
papci jedni xxxd
ma ciru su nogirali iz kine, nece se on ni vratit tamo vise...vidite sta kaje, nije jos nista potpiso haha
Ciro je jos prije jedno 2 sedmice rekao da ce ga Susic naslijedit...to je ono sto je mutno, davno se ta prica sa Susicem zavrsila a nama se sad poturaju nekakvi lazni izbori itd.
ko je Glavas, ocati?
ciro je nastavio da uveseljava siroke narodne mase. medutim sada je poceo da lupa ko maksim po diviziji. glavasa za selektora. mrs izlapljeli starce
MA NAUCIT CE NAS CIRO I HEBREJSKI A NE KINESKI PONUDEL MU DA GLUMI U NEKOJ REKLAMI ZA DOBRU LOVU.. NE SEKIRAJTE SE VI NISTA..
ćiro haj ti s nama vamo,pusti te luzere.... gey društvo
Nevjerovatno koji kreteni žive u Bosni, ne tako davno ljubili mu guzicu. Ono sto je najbolnije od svega, taj Ćiro će za godinu zaraditi toliko nego što će bilo koji forumski trener zaraditi za čitav život. I ko je onda ovdje pametan? jedan Ćiro kojeg sad svi pljuju ili ovi luzeri
Koga boli patka šta bi ti želio, raspadu senilni, poltronski? Idi u Vojvodinu i tam krepaj!
@travnik.. onaj je NEKO a ti si NIKO...>?
i ti si neka mustra, ovi sto ga olajavaju su uvjek bili protiv cire ili su pihicki tankog karaktera kao i ti koji se tako lahko odrices drzavljanstva... ako si takav onda je i bolje da nisi bosanac, budi shangajac, yebe mi se..>?