Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajdza Nam !
kazu da je lakše bilo biti Jevrej u Auswitzu nego navijač željezničara u Sarajevu ovih dana
Prodji kraj gejbavice i baci im bar cvaju. Sevap je prosjake obradovati u ovom svetom mjesecu.
prosjaci nisu privatizovani i imaju svoj stadion
jer mi nismo na prodaju
sad pitari ponosni sto ih neki lik iz vijetnama kontrolise, cestitam ja vama na tituli, ali budite realni, da on ima neki sportski motiv, kupio bi neki klub u nekoj jacoj ligi, nase ekipe i liga su smijesni u svijetu
Kako se unaprijed zna da će Sarajevo biti prvak
Danas su se svi kompleksasi iz cijele BH skupili na ovoj stranici da pokažu sav svoj jad i zavist. Zato poruka svim manijacima skriparima ultrasima i ostalim malim skupinama PUŠITEEEEE GAAAAAA FK SARAJEVUUUU
Oprez,zeko je još u šumi.
Kad slicice vlasnika kafica budu Sakupljala djeca Kad velika cetvorka budu Hajduk Zvezda, Partizan i Trepca.....
koji je vlasnik, lijevi il desni?
"Vijetnamski biznismen je kratko poručio kako mu je drago što je opet došao u ovaj za njega prelijepi grad te dodao i kako je zadovoljan vremenskim prilikama." ČUJ, ZA NJEGA PRELIJEPI GRAD??? Pa Sarajevo je najljepši grad u ovom dijelu evrope. Grad koji ima dušu... To što je narod u q. i što je politika sjbala sve, ništa ne umanjuje ljepotu i toplinu šeher Sarajeva!
@Makelele Ta duša je davno izdahnula odlasjom većine sarajlija. Danas je Sarajevo, nažalost, samo prazna ljuska.
Na faci mu vidiš da je pitar 😁
Nek’ si “Nam” malo došao :)
U inat dusmanima!
a sto je ovim strunfovima krivo pa pljuju covjeka,a oni zive na izdisaju...😂😂
@militasss pa vi ne možete da komentarišete a da ne spomenete Želju. Boli mene qratz za Njanjajevom, ali se upalim kad spomenete Želju. Tekst nigdje veze sa Željom, a vi samo o Želji. Razumijem ja to, uvijek se treba ugledati na starijeg brata.
Pravi Sarajlija!
Samo naprijed neka dusmani crknu !
moSa rajvoSa :)
bạn sẽ trở thành nhà vô địch một lần nữa vào năm 1946 🔴⚪️🇻🇳 bit ces opet prvak cest 1946 🔴⚪️🇻🇳 u inat dusmanima