Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro, nije izmisljena topla voda... Trud, zalaganje, neodustajanje, ambicija, rad, disciplina i zdravo okruzenje porodice i kolektiva uvijek vode do uspjeha... al uvijek prije ili kasnije. Mislim, nije trener nista novo rekao ni saznao, samo je potvrdio sta ga je dovelo do Juventusa
Nista od njega. Nije uspio u sebi pobjediti vekovni primitivizam.
Znao je da ce postati zvijezda stripova romana jer moze zamjeniti glavu Laky Lucka
Ima tu i do svih trenera kod kojih se "kalio", naravno, ali najviše je do toga šta je "poneo" od kuće. Obratite pažnju nakon svake utakmice koju završi, čovek ode i pozdravi se sa svakim igračem protivničkog tima i sudijom, bez obzira na tok utakmice, pobedu ili poraz. Tome ga je naučio otac. Imao sam priliku, s druge strane, sasvim slučajno, da porazgovaram sa ocem Andrije Živkovića, koji je bio vrvt još veći talent, I nije mi trebalo mnogo da zaključim
šta je uzrok njegove limitirane karijere. Šta god radili, čime god se bavili, kakvi god ljudi smo postali, sve je to zasluga naše porodice.
Greg Popović, Vlahović, Jokić, Micić, Teodosić, Mitrović, Djokovic i još mnogi drugi koji oslikavaju pobednički mentalitet Srba koji se ponovo probudio. Kako u sportu tako i drugim sferama života. Samo napred momče!
Još u bešici je pokazivao znakove talenta.