2. kolo Premijer lige
0
Visok poraz Sarajeva od Modriče
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Go Velez!
slazem se sa vama.....
Svaka čast momčino, pravi si. Tačno je da je prevršilo svaku mjeru ovo nacionalno prepucavanje. J...š više i rat i sve. Dajte da živimo u budućnosti, Mrtve u sjećanje, prisjećati ih se, ne zaboraviti ih...upravo zbog mrtvih i jednih i drugih i trećih, dajte da živimo u miru i počnemo se zanimati i za druge stvari.
Mi smo mali ali slavni....svaka čast momci iz Modriče
Ja stvarn0 ne shvatam ... vi bi samo da Ratujete i da ginete .. i da ginu najmiliji!! Sramota !! radi se 0 Fudbalu !! Kada ce vise doci kraj prepiranju oko nacionalnosti !! UMjesto da Podrzavamo Svi nase Bosanske Klubove .. Da se Bore u Svijetu da se Cuje za Bosnu vi se Vrijedjate Medjusobno .. Sramota ! ja jEsam Srbin ali Ja negledam Nacionalnost !! Bitno je da D0bro igramo i da se cuje za nas ... MOdrica u
:)
heheheeh, pa vi u toj vasoj republici nemate ni gdje da igrate evropu, opet vam valja kod nas doci, heheheehheeh, a kurcite se..... tuga :)))))))
otac mi navija za sarajevo od malena a iz tuzle je inace..iso je lik dosta puta kad je sarajevo igralo prije u kupu uefa il kako se vec zvao,sajamskih gradova...kaze atmosfera je bila strahota..a nije mi se samo jasno sta se vi srbcici javljate nit vas ima gdje nit koji..al ne vi se javljate uporno!!! pa evo marka nek modrica prođe jedno pretkolo...usput pozzic za miluu.. tuzlak
odakle se javlja ovaj Bosanceros? A on je iz III azilantske brigade St. Louise.
Boli gu.za ha miševi... 3:0....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa još sad ga vam ga ganci iz translvanije zab.iju ima da slavim, pa dok se okrenete našoj ligi eto vam borbe za opstanak......aaaaaaaaaaaaaaaaaa...dignite glavu malo gore, pogledaj te na tabeli iznad sebe, vidjeće te plavu mašinu...papci jedni, sarajlijice novopečene... mrš na selo...... MANIJAK...
Hebala vas vaka liga!!!Ko jos to prati?Bilmezi i maloumnici....
@marko cmarko cmarko haj idi seri drugdje,idi na gay serbian stranicu prvu koju posjetis kad upalis taj tvoj pentium kec.
Bas to znaju li onii??, Nevide oči dalje od svog brloga i svinjca hehehehe
a sto ne mogu ovih papaka... prvo sa evropom posao da zavrsimo pa cemo se onda okrenuti ovoj cirkus ligi. znas kad ce se u Banja luci igrati evropska utakmica?? znate li vi sta je to?? hehehehe drago mi je da se Zeljo vraca, cestitam na pobijedi.
hehehhe sta rekoh, sarajevo vec ispalo u nižu ligu.