Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo,presladak si!
joj nevjerovatno sta novinari nece napravit da bi privukli paznju ovog napacenog naroda,ja kontam u najmanju ruku nas sejica pljuje po reprezentaciji...a sejo patriota,...sejo volim te:))))
ma igraj đe hoćeš samo igraj jarane ba...
Kada neko zeli nesto komentirati, red je da se makar u osnovnim crtama upozna s tom oblascu. Dajte, Sejo se nikada nije stedio ma na kojoj poziciji da je igrao u reprezentaciji. Istina je da mu igra na poziciji lijevog zadnjeg veznog odgovara vise nego neka bocna linijska pozicija, iz prostog razloga jer je rijec o prilicno sporom igracu. Njegove karakteristike jesu jaka duel igra, sjajan pregled, odlicna dubinska proigravanja i nadsve strahovit sut. Igra po boku zahtjeva prije svega brzinu, a to Seji manjka. Ciro je napravio ogroman propust, stavljao ga je na poziciju desnog bocnog samo zbog kvalitetnog centarsuta, a bio je upozoravan da je Sejo tu pretezak i da nece moci probiti. Mi smo zbog teskih bekova, Seje i Ibricica, izgubili baraz. Protiv najbrzih krila svijeta igrati s najsporijim bekovima prava je ludost. Al Ciru opet podrzava javnost, kad je fudbalski nepismena. Ciro je upozoravan, i pismeno, na opasnost koja prijeti bokovima, al jok.
hmmm
j.bach ne kontam???
avion
sarajevo-x polako prelazi u zutilo...naslov nigdje veze...
TAKO JE SLADAK! POJELA BIH GA
http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ h
@ hercero Koji ti clanak komentarises majkeee ti?Stvarno si postao dosadan.
ja sam zgoljav ne zato sto mogu trcat ko lud nego sto mogu j.bt ko ronaldo nani i ekipa.. a salihovic moze ove nase papanke gore u svabskoj.. ne more joj nista dok se ne najede i nabije koji misic a tetovazu da ne spominjem.. SALIHOVIC da se zna ko je udara..
jah zgoljavi, al zato trce ko ludi
Mislim da je naslov odlično osmišljen samo što nekima čitanje 2-3 paragrafa spada pod fizičke napore. Osim toga mislim da će privući više posjetilaca od npr. \"Salihović: Ne sviđa mi se ova pozicija\". Znaju novinari :) Al je Sejo namlatio Portugalce, čudi mi da se nijedan njihov nije ozlijedio, onakvi žgoljavi :D
@helou slažem se sa tobom... naslov i tekst nisu usaglašeni... Sarajevo-x uozbilji te se!!!!