Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate onu: \"Gdje je puno baba tu je kilavo dijete\"? To je slučaj sa Realom,svako će htjeti da bude glavni a upravi kluba je bitno samo da zaradi lovu ne osnovu neki prava i marketniga, igra je kod njih u trećem planu...Dao Bog pa se i Kaka i Ronaldo naigrali lopte ko Huso Safijin u minhenskom Bayernu!!!
@ahmed pa valjda zato sto lava nece nikad sresti, osim mozda u ZOO vrtu gdje je opet u kavezu ili da ode u afriku. Zato i kaze da se Lava vise boji nego njih, kako ne kontas ironiju :/
Pa svi se mi vise bojimo lava nego Ronalda, Ronaldo ne grize! Poglup je ovaj Pique. XD
teško da real išta osvoji. u onoj ekipi puno toga još ne štima.
Nema tu nikakve ironije...Zašto bi se neko više bojao Ronaldo od lava :s