Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ih boli Mbappe je li moguce ovo hahahahahahahahaha? Kad evocirate malo pamcenje gdje ste bili vi do 23? Momak ima osvojeno SP s 19, 2 gola u finalu 2018., najbolji mladi igrac, dosad ima statistiku koja ce srusiti sve dosad. Uvijek su gori za boljima lajali, usput legendi je danas rođendan, samo zdravlje da ga posluzi i bit ce najveci ikad!
Njih boli nepostovanje sa strane Mbape a ne sam Mbape kao igrac,pa on je Kamerunac porijeklom svakako koji bi igrao za Kamerun da mu nisu kao Zlatanu trazili da plati pa da igra!
@gooUser1639607248 Interesantno je da se uvijek nađu neki nebitni likovi da komentarišu.Vidal je jedan od njih.
Svaka cast na uspjehu Argentine ali nista Mbappe slagao nije.
Juznoamerikanci nisu izmislili nogomet, tako da mu je osveta nikakva
Mbape 3 gola u finalu, pametnom dosts
Mbappe je za vas južnoamerikance dr. i gospodin.
De ba Vidale, Mbappe je za tebe Edin Dzeko !
Upravu 100%. Jer im se većina igre svodi na glumu i izmišljene faulove i penale. Varalice bili i ostali… od Maradone i njegove ruke pa nadalje.
Mbappe pa zar on zna da prica???? Ko bi rekao???
Sto jest, jest, Vidal se naigrao fudbala u Juznoj Americi, Juventus, Bayern, Barca, sve sami Latinosi
Obojica na historiju da naucite koja je drzava kolijevka nogometa...
Pa lik je upravu. Koliko argentinskih reprezentativaca igra u Evropi a koliko u Juznoj Americi?
Ima mu ko reci ...
E jest se nasao ko ce mu govoriti najveci panj u historiji panjeva koji su igrali nogomet
zadnji 10 svjetski europa je uzela jedno 7-8 takl da nek ne shere
IslamskaStrijela87@ u zadnjih 10 po dva puta Brazil i Argentina. Najbolji igrači ikad su Pele, Maradona i Messi, poredani po starosti. Tu su još i Di Stefano, Zico, Ronaldo, Ronaldinho itd itd
Navijao sam za Argentinu, najvise radi Messija, ali se fakat papanski ponasaju. Mbape mlad momak a gospodin za njih. Vazda nasmijan, igra predobro, ne glupira se.