Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed, svakim potezom lagano uništavate tzv. RS, ovo ni neandretalci ne bi radili, čuj entitet da ima reprezentaciju, kakve dijabole 🤣🤣
Ovo meni sve mirisi na prijevremene izbore, za 4 godine cemo hodati ludi. Treba nam pro-bosanska vlast, a ne ovi beskicmenjaci.
Ne unistava , jer sto tebi smjesno . Oni prave drzavu .
Jarane pored ovih zanemocalih i jadnih Bosnja rs sve jaca i samostalnija.Jos katastar i ti Bosnjo dobaci jedino do kozje cuprije.Jos jedino se nisu sjetili da na zlatistu podignu krst za poginule vojnike rs sto su granatirali ovo jadno i zanemocalo Sarajevo a to je htio onaj njihov predsjednik boracke organizacije.Nego haj ti Bosnjo dizi kredit pa na Jahorinu na skijanje.
Ljudi, dajte mu trajni otkaz, covjek je puko...
15 miliona je kostalo da "ovaj" dodje na čelo saveza BIH. Toliko je dato narodnih para Borcu, da bi se "ovaj" pojavio niotkud... Vjerovatno ce toliko kostati i njegovo avanzovanje u UEFA... P.S. "ova" individua radi na ukidanju FSRS, bolje nego bosnjacki politicari, a i tetak radi na tome, ma da to suprotno sada izgleda i djeluje
Protiv vice treba cim prije pokrenuti proces i traziti od fifae i uefae da mu zabrane bilo kakav rad vezan za fudbal, jer pored sto uplice politiku u fudbal, svjesno radi na urusavanju drzave!!!! Dakle u sto ranijem roku oformiti komitet, prikupiti materijale i poslati na procesiranje dok nije kasno!!!!
Pored glupih Bosnja u Savezu, nije ni cudo da lik radi sta pozeli...
@fanaticos1 nisu glupi nego su garant do grla korumpirani pa cuvaju pozadinu da ne zavrse iza resetaka. Namamis, korumpiras i dozivotni ti je rob i sluga. Znaci nisu glupi nego su do grla korumpirani dok ne smiju pisnuti.
Pa ako im je nogometni savez BiH dao saglasnost za to šta sad ? Ne moze se sad zabranit.
Mogu posrbice samo sa osetijom i abhazijom na male razbaciti
mozete se rasporedit po sestorica i igrat izmedzu sebe
Nema potrebe da srbi budu uopste u savezu. Niti repkai gra tamo,niti je vole,samo imaju koristi srbi a Bosnjo poltron klima glavmo potvrdno samo.
Trpa ga Dodo ne vadi.
Ne može jedna administrativno upravna jedinica Bosne i Hercegovine imati reprezentaciju, pogotovo kad nije međunarodno priznata država
To je naredni korak...
Pa NSBiH im je dozvolio da imaju, eto pise ti u tekstu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpaki zanos buja.Kako i nece kad ih sad niko ni i cemu ne moze sprijeciti.Hrvati partneri,bosnjaci poltroni.
Ocigledno da se trebamo malo uozbiljiti, ova otimacina ne treba proci neopazeno. Ako prolazi kod nasih politicara onda ne kod nas - naroda ove drzave :) Pa cak iako zvuci kao nerealan vic!
protiv krima,donbasa..jos malo,sjevera kosova i u finalu protiv sj.koreje
Fasisti osokoljeni od strane sxhmitha i murphya su krenuli u konacni napad završnog čina genocida ali su nesto previdjeli??????