Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo je vidjeti kad se pune tribine.
sad se zakuhalo... bice mrtva trka do zadnjeg kola...
Sretno Sarajevo
Srijeda vam je rahmetli dan "uskotračni"
pitarčići očito zaboravili kako boli kad padnete a umalo da se desi idanas nema veze moralo se malo zakuhati ne valja da se kao u bundesligi zna unaprijed prvak neka malo " neizvjesnosti"
Igrači i navijači Melje od danas sakupljaju panini sličice igrača Širokog....
Definitivno najspremnija, takticki najpotkovanija ekipa je Siroki.....Onaj ko dobije Veleza 0-3, Zelju 0-3, Sarajeva 2-0 i 1-2 argumentovano je zasluzio titulu.
Svi u napad jedan je HASEEEEEE !!! JEDAN CILJ = U BL PO POBJEDU !!!
hahahahahah opet komsije lete :) "Vidi, vidi, vidi"
u srijedu u 19.00h laksi trening sa strumfovima
SIROKI CE BITI SAMPION
Citam naslov pa kontam da je greska u pitanju ,mislio da je Makedonska loga upitanju. Kad ono Sarajevo pobijedilo ja mislio Rabotnicki.
kupljeno u bijeljini i kupljeno sad to svi znaju,i u banjaluku su već otišli da se dogovore
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KME, KME, KME Samo kmecite i dalje. Prisjetimo se lakrdije iz Bijeljine od prosle sezone kada ste s juniorima pobijedili 5 godina neporazeni Radnik. HAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KME, KME KMEEEEEEE
Posto pizza?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cvaka cast momci, aBd u srijedu izbaciti Zelju i u BL uzeti 3 boda i sanse za duplu su velike. HZ ♥
LjeeeeljoooOOO !
prodate tekma...
Jeste, ja je kupio na pik-u, cijena sitnica; da neki štrumf pocne kmecati nakon tekme
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KME, KME, KME Samo kmecite i dalje. Prisjetimo se lakrdije iz Bijeljine od prosle sezone kada ste s juniorima pobijedili 5 godina neporazeni Radnik. HAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KME, KME KME
PRIKAŽI ODGOVORE (1)