Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko daleko Godinama smo mi daleko. Zvezda je prejaka
@BulevarGotivnosti Zar nisi na utakmici "Beograđaninu" hahahahaha
@realista2018 ahahahahahhahahahahahah znas li ti koliki je red bio kada su pustene karte za utakmicu. Pa nije ti to kada Sarajevo igra i skupi se saka klosara. https://postimg.cc/v1zSZ9Qt
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi smo nesposobna nacija, i uvijek cemo gledati sportske uspjehe Hrvata i Srba, jer smo kazneni od Boga i nasih uljupa!! A svaka cast I Dinamu i Zvezdi mi samo mozemo da blejimo i da psujemo od zavisti na vas, neka nama naseg Binga i Bakira, Dodika u drugi shupaka, jesu nas zajebali u zivotu, jbt jesmo jadna sportska nacija, svaka cast komisije!
Tako je, jer mi nismo nacija, jef nemamo zajednicki identitet odnosni zajednicku nacionaknu svijest, pod tim mislim na bosnjake, hrvate i srbe. Dok mi Bosnjaci ne budemo imali svojd drzave oa makar i fildzan drzave ovako ce da bude. Lp
boli nas kitica...
Naj lakse je zabit gol i onda simulirat pa onda sat vremena izlazit sa terena young boys je bio 5 puta bolji
VIDI srpskohrvatskih ojebina sto su se raspisali ))
Sa dva remija u grupnu fazu LP ,nije pošteno.
Šta bi ti jbt, da je sarajevo sa 0-8 otišlo?
vidim kixu je drago sto ce navijacka skupina koja je ubijala sirom bivse jugoslavije a sada po juznoj americi ustvari svuda po svijetu,cijim je clanovima sudjeno za ratne zlocine ciji je vodja bio ozloglaseni arkan,moci da siri mrznju preko sporta i pokazuje folklor i ikonografiju ratnih zlocinaca tipa ratka mladica,bravo za klix samo pokazuje svoje pravo lice
bravo za fudbalere zvijezde, svaka čast pokazali su svoj karakter i borbenost
Bravo, a ne kao nasi luzeri koji slave 1-3 poraz kod kuce i vjecno se vadi kako smo “mi mali”.
Zvezda nema nista bolje igrace od Sarajeva sta vise da prosecno gledano Sarajevo ima bolje igraca ali Zvezda ima trenera koji svaku utakmicu i prolaz u Evropi dobija na taktici..na odlicnoj postavci igre..iz svakog igraca izvlaci maksimum i gde svaki igrac zna sta treba da radi ceo mec..e takav trener Sarajevu fali i zato ja pisem da promeniti Musemica koji nema dovoljno znanja i naci trenera koji zna kako uci u Evropu.
Najjaci tim u istocnoj evropi. Samo steaua i niko vise ba. Dinamo je bandicev i hdzov tim, drzavni tim, samo mu od osiguranja bandic daje 10 mil. Evra i opet ba nishta. Zvezda je institucija i voli se to vardara do triglava buraz, Elem, saka navijaca chetalha i baksuza nacionalista nije zvezda puno je vise nas zvezdasha koji volimo petokraku otici ce i ta nacionalisticka bagra. stavit dinamo i blizu zvezdinog imena je uvreda za sport. Liverpool, Real i hdz ov klub u cetvrtak molim.
Goriiii
izjave nasih trenera nakon izvlacenja "dobili smo Birkirkaru koja je jedan veoma opasan protivnik..."
🤣🤣🤣
Svaka čast momcima, ne miješajmo politiku u sport.
Desice se (morace) i neki poraz Zvezde ili Dinama nekad pa da i Bosnjo osjeti vatru u navijanju, zar u ocima i istinsku sportsku srecu i zadovoljstvo. Svako slavi na svom nivou.
Poslije onog tenka vrijeme je da se i zvanično promjeni ime kluba u Žuta kokarda.
Baci zvezdu da se igramoooo...DINAMO ZAGREB