Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Gledao sam sbg-ros! Sjajan referee irfan !!!! Bravo
Bez Izeta je to jedna obična ha en el ekipa. Za neupućene, on im dođe ko Messi i Ronaldo u jednom. Najbolji zagrebaćki igrač.
@WhoIzYou Izet je dobar, ali danas ga nije bilo nigdje!
Bravo Dinamo :)
Plua tri Stopostotne sanse Orseca i jedna Gojaka!I ponisten cist gol dinamu!
Istinski mi je žao A.Gojaka kojemu je rođeni otac uništio dječaćke snove o igranju u najdražem klubu .
Ovaj Spartak je i Sarajevo tuklo na Koševu.
Zašto momak sa slike (drugi s lijeva) ne igra u reprezentaciji BiH?
Dinamo najbolji klub na balkanu godinama unazad.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa