Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15 oktobar najvažniji datum!
Ako prodjemo na SP, 15. oktobar treba proglasiti drzavnim praznikom :)
ma *** sve samo treba guzit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imam nekakav osjećaj da će se grci okliznuti. I da bi već u petak mogli slaviti put u BRAZIL.
i ja isto, treba ranije to pripremiti, lahko je odgoditi :P
i ja imam osjecaj da ce grci igrat nerjeseno , i to susicu ostavlja prostora za njegove u prvih 11 a sa takvom postavom nemamo sta trazit u litvaniji ... bolje po nas da grcka pobjedi pa u litvaniji ostanu na klupi zahirovici i visce
Ja bi ca$h od proslave preusmjerio na litvanski račun, što je sigurno sigurno je. Vidim da spremaju bajramsku mezu, treba to još malo pogurati :)
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) -Portal "KLIX" (naziv nije nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Vaše Kraljevske Porodice http://ow.ly/pCeWG
sanja 90 ...............))
vala pravi mubarek samo jos da bude hairli rezultat i da odemo na SP , slavlje 7 dana abd !
smjeska nam se pobjeda :DD
U Bosni ce se slaviti pa pobjedili mi ,ili izgubili,jer bajram koliko znam nije odgodjen ;)
Što ja ne volim ovo naše unaprijed slavlje kad još ništa nije gotovo. Sačekajte ljudi da odigramo utakmice pa tek onda ako bude za slavlja možemo slaviti i cijeli sedmicu.
Pa nije svaki dan Bajram :D
Valjda ce biti BAJRAMLUKA da mogu fino gledati tekmu u gradu, a ne ko' jad kući ha ya. HAHAHAH
Ima da bude bas bajram...
Doslo je vrijeme za nas, da pokazemo susjedima koji ce uz Couch i Televizor uzivati uz Dzeku i ostale. hahahah
BRAVO FACE TV!!!
igramo za bajram nije to mala stvar pobjeda abd
Razanj se sprema a zec u sumi :/ . Polako jbte dajte da pobjedimo pa onda pisite ovakve vijesti.
tako ste dali divan naslov kao da je već bila utakmica, kao da znate da je "bila fešta uoči i nakon utakmice" pa da sad podledamo izvještaj, moj mozgovi.