Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ako centralnu tribinu izgrade za ove pare. Ne bitno na broj sjedala uz sve stvari koje nosi centralna tribina ( navedeno u tekstu) ovo je džaba. Tako je kad klub pravi a ne kao jug na Tušnju koštao već preko 5 mil ( prije 10 god) a šipovi za Istok kojeg još nema 1 milion.
To smo mi Rođeni u kamenu i od kamena rođeni☝️💪💪💪💪
Zrno po zrno pogača kamen po kamen i Veležov stadion 🇧🇦
U videu na oficijelnoj stranici kluba predsjednik kaze da je zaokružena finansijska struktura za konstruktivni dio tribine, bit ce tu jos ulaganja.
Nek je bolje od 0 krenuti, nego ovi naši grobovi od stadiona.
Svaka cast samo gradite, i aBd da postanete samostalan klub a ne pitarska filijala
bolje ti je prati svoj klub u borbi za opstanak.
Svaka čast. Bit ce to lijep stadion kad se upakuje. Nista pretjerano velik, ali opet funkcionalan i sa svim potrebnim kriterijima.
A sta ce im veci?