Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dao Bog da Zeljo mora igrati itakmice van Grbavice pa ne bi gola dali.Mulalicu ti cim prođes Ilidzu izgubis utakmicu bez datog gola.Mora to puno bolje blijedo anamicno a brate i Velez se valjao .
Moj Edise ovo vec postaje horor za gledati. 2 suta po golu za 180 minuta.
Dvije ekipe koje igraju najgori fudbal ove sezone, nekako se provlače iz kola u kolo.
Sto se navijaci Veleza raduju a jedva dali gol hahahahaha 😂😂😂😂😂,a ne znaju da Zeljo uz Manijake i sudiju prolazi u finale,pozdrav vam abd iz finala Vrapcici village
Edise ostani u tom kavezu
I ne treba vam pravit terene. Mekic je jedno 10 puta pogrjesio na cisto dodavanje od 10 metara .
Zeljo los, Velez rutinski.
Umorna igra Želje ovo se zadnjih godina sve isto ponavlja.Trebaju osvježenja u ekipi.Ovo sve djeluje tromo,umorno bezidejno...Velež zaslužuje finale više nego Željo.Šta smo vidjeli ove sezone od Želje??? Je li Željo nekoga nadigrao momački,jesu li pokazali neku volju,borbu za pobjedom? Apsolutno ništa.Prema tome ni ne zaslužuju finale.Veležu želim puno sreće,mislim da idu u finale,a Želji je potrebna rekonstrukcija iz korijena.
Samo da se poserem na manijake
Na tatu svoga se po.se.ri što te takvog debilnog napravio.
Zeljeznicara i manijaci su me jako razgovarali, svak zna da je Velez klub heroj. A vi vrijedjate Vrapcice i Mostar , ismijavati redarmij. Zato puna podrska FK Sarajevu jedinom pravom klubu i odrazu glavnog grada. HordeZla i Redarmij to je prava braca 💛🤍🇧🇦⚜️
🤍💛♥️♥️💛🤍🤍💛♥️💛🤍♥️♥️💛🤍♥️💛🤍♥️💛
Pobjednik iz dvomecha izlazi u Evropu (Zrinjski je sampion). Sto ce reci da... ulog nije uopste mali. Ovim trijumfom Rodjeni su blizi. Vidjecemo.
Izlazi u zicagu.Treba Zrinjsog dobit za to. Cetvrto mjesto ide u europske kupove.
.... Logicno bi bilo da, ako je pobjednik Kupa istovremeno i osvajac prvenstva i, kroz to, igra Ligu prvaka, da drugi finalista Kupa 'uskace' i igra Evropu. A mozda Nogometni savez BiH tumachi drugacije.
Trening pred finale. Avanti crveni !
Velez nista specijalno odigrao kao ni mi,ali su spretno dali gol,vise su se izlezavali igraci Veleza nego sto su igrali,Zeljo abd prolazi dalje
Hahahaha željini igrači svako malo ležali, on govori više Veležovi hahahahaha jesi li gledao utakmicu uopšte
HERCEGOVINA jedina je ona rodila je Veleza NASEG SAMPIONA💛🤍♥️🌟🌞🌞 I pored navlačenja zelji od strane sudije i marvelzacija od zeljeznicara pobijedili smo.
Jesmo i losi u pm ccc...
ja smora od utakmice.
Ja bi izbacio iz kupa i Velez i Zelju zbog anit fudbala 🤣