Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno zaprduju ovi navijaci za nekoga ogranicenog mozga ko baca topovske udare na utakmicama , trebali bi im fotelje jos postavit .
Znamo da je dusmanima krivo sto je Velez stao na noge. Ljubomorne duse mogu da ga …
Da su sve takve tribine, ne bih A rekao, ali imati tri normalne tribine i onda ljude u kokosinjac gurati nije OK. Ne samo oni, nego i u Tuzli je godinama tako bilo i u Banja Luci... Te stvari se moraju rjesavati. 21 stoljece je ba.
Kavez - bas pristaje ovim divljacima. Sport je takmicenje gdje se uziva gledajuci dobre akcije i preciznost igraca. Nije korida. Mora se ovo objasniti ljudima
Prefarbali je samo, i to je to...pa starno kao da je neko budala ovdje
Gvantanamo !
prije je bio kavez za divlje medvjede a sada je za kokoške, ovo nije dostojno ni za jednu osobu
Samo jos da puste struju u i to je to. Brukaju se rodjeni zestoko!!!
Zasto klix ne kaze (HNK) hercegovackoneretvanskog kantona, nego kaze Hercegovackoneretvanske zupanije(HNZ)
zato što je vijest copy/paste :(
Je li kavez, kafez ili kahvez? 😁
Ma to više izgleda na kokošinjac, pa su se zato navijači suparnickih timova našli uvrijeđeni, eh kad bi oni vidjelj sta je kavez u Rijeci na Rujevici pravi komfor kao u Gvantanamu.
samo debili mogu platit ulaz u kavez
Pa ""EXPERT"" Nihad Hodžić reče da je kavez ok. Da li je """expert"""vidio taj za njega zadovoljavajući kavez. On iako ode nekad na stadion da gleda utakmicu pošto je ugljeb on sjedi u VIP loži.
hahahahahahahahhahahhahaha, ljudiiiiiiiiiiiiiii dragiiiii, smijalismo se Zimbabveu
Alkatraz...
Navijaci i jesu za kaveza 😏
Neko gradi a neko u stecajni ide🤗🤗🤗🤗
Kakvo ponizenje za covjeka! A gori su oni koji idu na ovakve utakmice i ulaze u tzv kaveze, sramota!
Volio bih vidjeti horde zla u ovom kavezu