Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri smo drama :D
babo mi se napio od sreće
Gucneš li ti kad?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čelik im nije mogao ništa, al ih Velež potopi, na tom istom polju.
Zato ce Velez da pusti svoje guzne prijatelje iz Sarajeva u narednom kolu.
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
e pa neznam navijačima zrinjskog bi se mogla vratiti ona pjesma sto pjevaju o mostaru,k,urac vas čeka da im nebude tako zadnje kolo,pa da zapamte vrapčiće
Stvarno neki od ovih koji komentarišu kao da pojma nemaju. Velež se diže iz pepela. Ustaše su nam uzele stadion i mi stvaramo sami uslove da igramo Premijer ligu. Recite mi jedan klub u BiH koji je napravio kakav takav stadion da može igrati svoje utakmice. Zato malo respekta prema Veležu molim. Naprijed Velež ljubavi moja.
plus razlika izmedju veliko zeljeznicara i malog veleza je da velez igra dobro kad vise nije vazno, a zeljo igra dobro onda kad najvise treba... bice 0-3 za zelju u vrapcicima.
ako bude tako onda velež pušta zrinjskom titula ostaje u mostaru
kykseru zasto bi Velez bilo sta prepustio Zrinjskom? Da sam na Velezovom mjestu, to nebi dozvolila. Nemam nista protiv kluba Zrinjskog,ali imam nesto protiv njihovh navijaca. Krkanukla viseg nisam vidjela od tih sto navijaju za Zrinjski.Takvih bi se ja davno odrekla.Cast svakom klubu, koji dobro igra.
pirova pobjeda veleza... velez- najveci gubitnik premijer lige 2013/2014... koje su pare ljudi potrosili (niksic-amko (hepok)-razvojna banka) da mogu dobaciti maksimalno do bijednog petog mjesta u ligi. npr čelik je sa sigurno duplo manjim budžetom još uvijek u igri za trofej i evropu.
Posteno odigrati, dobiti Zelju, pa Zrinjski zadnje kolo, kao sto i prilici velikim ekipama. Idemo Rodjeni....
puštamo zrinjskom titula ostaje u mostaru
hajde velez zabij gooool, zabij gol da pijemooooooo.
kamberovica polju....mahala ....
ja neznam kako željo dole planira uzeti bod ili tri
ma nije važno kako :))