Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju kamere i tačno se zna tko je napravio onaj transparent. Fino na adresu tih osoba pošaljite ovo.
Velež u dvije godine kaznili sa 500 000 KM hahaha očito uništavanje kluba
kako.mogu unjeti one baklje kad ih kontrolisu. Znaci neko ih je pustio. Jaka kontrola i nema kazni.
Volio bi da dođe neki Junuz za predsjednika saveza pa bi vidjeli da bi opet isto bilo...Ja priznajem da je bilo puno poguranaca naročito za Borac pa i moj Zrinjski Sarajevo ali vi tzv Bošnjacki klubovi nesmjete izgubiti odmah je sudija kriv vidili bi da nije bas sve tako a da u reprezentaciji više nazalost nema igrača kvalitete bez obzira na Vicu
pa sada 2500 navijaca neka da po 10 km i tako poprave ovo sto su u*rali, a svoje istjerali 😉
Koji ce te nam suspendovati? imamo dva u gradu? :)
Valja prezivjeti Vicu ali neka, doce i nasih pet minuta i ne smijemo ih propustiti. S druge strane, imaju li ovi navijaci pameti???